da li ste znali?

"Za mene je ona oličenje snage": Baka Leonarda Dikaprija se zvala JELENA, a priča o njenom poreklu je neverovatna

1

Slavni holivudski zavodnik puni 48 godina, a priča o njegovom poreklu je jako zanimljiva.

foto: Shutterstock / DFree
foto: Shutterstock / DFree

Leonardo Dikaprio je decenijama u centru pažnje zbog svog emotivnog života i navodnih pravila koje njegove devojke moraju da ispunjavaju, pa se tako dugo polemiše da li je zaista granica 25 godina starosti kako bi Leo bio u vezi.

 

Međutim, po poslednjim natpisima, on je prekršio svoje pravilo, pa navodno već neko vreme uživa u vezi sa Điđi Hadid koja ima 27 godina.

Brojne uloge su mu donele svetsku popularnost i simpatije žena širom sveta, a posebno je interesantna priča o njegovoj baki koja je bila Ruskinja. Jelena Smirnova je rođena 1915. godine u Rusiji, a sa porodicom se kasnije preselila u Nemačku.

 

Jelena se udala za Vilhelma Indenbirkena i promenila svoje ime u Helen. U Nemačkoj je rodila i svoju ćerku 1943. Irmelin, koja se kasnije udala za Džordža Dikaprija i rodila Leonarda.

Leo nikad nije krio koliko je ponosan na svoje korene, a javno je isticao i da je "pola Rus", a uloga bake je bila jako značajna u njegovom životu.

 

– Za mene ona je bila oličenje unutrašnje snage i integriteta – rekao je Leonardo u intervjuu za jedan ruski magazin 2012. godine.

 

 

makonda-tracker