podrška

"Život nam daje lekcije, uz tebe smo do smrti": Verenica i sestra Kristijana Ronalda besne nakon poraza od Maroka

1

Portugal je poražen od Maroka i eliminisan sa Svetskog prvenstva u Kataru.

foto: EPA-EFE/Martin Divisek
foto: EPA-EFE/Martin Divisek

Fudbalska reprezentacija Maroka je pobedila Portugal i time eliminisala portugalsku reprezentaciju sa Svetskog prvenstva u Kataru.

 

Verenica i sestra Kristijana Ronalda bile su besne celim tokom utakmice te se nisu libile da na društvenim mrežama iznesu svoje mišljenje o portugalskom selektoru Fernandu Santosu.

 

Georgina Rodrigez (28) objavila je fotografiju svog izabranika i prokomentarisala poteze Santosa. 

– Danas je tvoj prijatelj i trener doneo pogrešnu odluku. Onaj prijatelj za kojeg imaš toliko reči divljenja i poštovanja. Isti onaj koji je, kad te stavio na teren, vidio kako se sve promenilo, ali bilo je prekasno. Možeš. Nemojte potcenjivati ​​najboljeg igrača sveta, njegovo najmoćnije oružje. Još manje treba se zauzimati za one koji to ne zaslužuju. Život nam daje lekcije. Danas ne gubimo, mi učimo. Divimo vam se – 

 

Kristijano ROnaldo, Georgina ROdrigez
foto: Instagram/Printscreen/georginagio

Na Instagramu se, nakon poraza Portugala oglasila i Ronaldova starija sestra, pevačica Katia Aveiro (45). 

 

– Čeka se lista krivaca za ovaj poraz... Pametni komentatori u Portugalu moraju da budu zabrinuti hoće li posao krenuti... Tužno za momke, sada je važno podići glavu i slediti put... Bog zna sve stvari. Ovo je ono što mi slama srce... Na kraju, radi se o našem, o mom i o ponosu koji imam za njega... I priči koju je napisao. .. S mnogo borbe i mnogo slave. S tobom smo, brate, do smrti – zaključila je Ronaldova sestra.

 

Podsetimo, Portugal je nakon poraza od selekcije Maroka završio učešće na Svetskom prventsvu, a Ronaldo je odigrao možda i poslednju utakmicu u dresu reprezentacije. 

 

Ronaldo nakon poraza nije mogao da zadrži emocije te je pao na kolena i počeo da plače kada je argentinski sudija svirao kraj utakmice. Tešili su ga saigrači, pa čak i Marokanci. 

 

makonda-tracker