tako su slatki

Jednim gestom Marokanac raznežio Katar: Nakon pobede nad Portugalijom prišao MAJCI i uradio nešto što će ući u istoriju

0

Maroko je ispisao istoriju tako što je na Svetskom prvenstvu u fudbalu 2022. uspeo da pobedi Portugaliju rezultatom 1- 0.

foto: EPA / FRIEDEMANN VOGEL
foto: EPA / FRIEDEMANN VOGEL

Marokanska fudbalska reprezentacija uspela je da se plasira u polufinale Svetskog prvenstva u Kataru tako što je savladala znatno moćniju Portugaliju.

 

Nakon što se čuo poslednji zvižduk na utakmici marokanski fudbaleri su ludo slavili.

 

Tom prilikom jedan od Marokanaca, fudbaler Sofijan Bufal potrčao je u zagrljaj majci, koja je ušla na teren kako bi čestitala timu.

 

Sofijan Bufal
foto: EPA / FRIEDEMANN VOGEL

 

Oni su u jednom trenutku otpočeli ples, koji su zabeležile i kamere, a koji je ostao zabeležen kao jedna od najlepših scena ovog fantastičnog dana za marokansku reprezentaciju.

 

Za njim nije zaostao ni defanzivac Ašraf Hakiri koji je otišao da pronađe svoju majku, a ovo nije jedini čin koji je uspeo da izmami uzdahe svim posetiocima u Kataru.

 

Sin hrvatskog fudbalera Ivana Perišića, Leo nedavno je ušao na teren i nakon što je Brazil poražen on je pokušao da uteši nesrećnog igrača Neimara koji je plakao, jer mu je jako teško pao poraz. 

 

Čini se da će ovo Svetsko prvenstvo u fudbalu ostati upamćeno po potpuno neverovatnim pobedama, ali i porazima, a ono što smo svi imali prilike da vidimo i po emocijama kojih je bilo na pretek. 

 

 

 

makonda-tracker