bez dlake na jeziku

Kad su svi protiv njega – ONA JE TU: Georgina Rodrigez odbrusila svima koji se naslađuju Ronaldovoj propasti

0

Influenserka Georgina Rodrigez ne želi mirno da gleda kako svet ismeva njenog verenika i napominje da je fudbalska publika željna Ronalda...

foto:  EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO
foto: EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo (37) ovih dana često je u žiži javnosti, ali razlog nisu njegove igre na Svetskom prvenstvu.


Nakon turbulentne sezone u Mančester junajtedu, narušenih odnosa s klubom i trenerom Erikom ten Hagom, ignorisanja najvećih evropskih timova, Ronaldo sada ne blista ni u reprezentaciji.

 

Iako je deo portugalske reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Kataru, fudbaler nema najbolji odnos sa selektorom Fernandom Santosom, a nije bio u startnoj postavi na meču osmine finala protiv Švajcarske.


To je podstaklo mnogo šala i naslađivanja na društvenim mrežama, ali kada su svi okrenuli leđa Ronaldu, uz njega je ostala njegova verenica Georgina Rodrigez.

 


Ona je na Instagramu podelila fotografiju sa katarskog stadiona i poručila:


Čestitke Portugaliji! Ali dok je svih 11 igrača pevalo himnu, čitav svet bio je okrenut prema tebi. Kakva šteta što svet nije mogao da gleda najboljeg igrača na planeti tokom svih 90 minuta. Navijači nisu prestajali da uzvikuju tvoje ime. Nadam se da će Bog i tvoj prijatelj Fernando još jednom udružiti snage i učiniti da imamo još neko prelepo veče.


Georgina je, inače, za ovaj meč pripremila vrlo glamurozno izdanje: crnu midi haljinu sa korsetom, raskošni maslinasti ogrtač, srebrne salonke, luksuznu ogrlicu i Šanel torbicu.

 

 

makonda-tracker