tužno

"Najgori trenutak od 2005. godine": Kristijano Ronaldo prvi put o detaljima smrti sina i mestu gde drži njegov pepeo

0

Kristijano Ronaldo je ovih dana posebno u centru pažnje, najviše zbog svojih izjava.

foto: Fco Javier Castillo/MARINA PRESS / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Fco Javier Castillo/MARINA PRESS / Shutterstock Editorial / Profimedia

Proslavljeni fudbaler Kristijano Ronaldo je dao intervju u kom je bio oštar prema svom klubu Mančester Junajtedu i menadžeru, pa su još uvek nepoznate sankcije koje će snositi zbog toga.

 

Tu priliku je fudbaler iskoristio i da priča o privatnom životu, pa se dotakao i teške teme koja je zadesila njegovu porodicu. On je prvi put otkrio detalje traumatičnog događaja kada su on i njegova supruga ostali bez bebe.

Podsetimo, Georgina je rodila blizance ove godine, međutim, sin je preminuo odmah nakon porođaja, a roditelji su otkrili da je on trebalo da nosi ime Angel.

 

- Verovatno najgori trenutak u životu otkako mi je otac umro. Kad imaš dete očekuješ da će sve biti normalno, a kad imaš problem onda je teško. Bilo nam je jako teško shvatiti zašto se to dogodilo nama - rekao je Ronaldo i dodao da pepeo sina drži u kapelici gde drži i pepeo svog oca koji je preminuo 2005. godine.

Fudbaler je dodao i da mu deca pomažu da bude bolji čovek, trudi se da stalno razgovara sa njima, a pred najstarijim sinom je jednom i zaplakao.

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

Inače, oni su vest o smrti bebe podelili na društvenim mrežama i zamolili javnost za razumevanje u teškim trenucima za porodicu.

 

 

makonda-tracker