nezrelo

"LEPŠI SAM OD NJEGA!" Kristijano Ronaldo na kritike čuvenog kolege odgovorio kao uvređeno dete

0

Nakon što jeslavni fudbaler prokomentarisao njegovo ponašanje, Ronaldo je imao spreman i vrlo nezreo odgovor

foto: EPA-EFE/Martin Divisek
foto: EPA-EFE/Martin Divisek

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo teško se nosi sa situacijom u kojoj je trenutno njegova karijera. Nakon što je izrazio želju da napusti Mančester junajted, nijedan od vrhunskih evropskih klubova se interesovao za njega, pa je Ronaldo ostao u Engleskoj.


Od tada stalno ima lošu komunikaciju sa stručnim štabom i ne može da sakrije nezadovoljstvo, a sada je dao bombastični intervju u kom je pričao o svojim jadima.

 

On je, između ostalog, istakao da nema poštovanja prema Eriku Ten Hagu, novom menadžeru Mančester junajteda, jer ni sam Holanđanin ne poštuje njega.


Međutim, danas se najviše priča o tome kako je Ronaldo prokomentarisao bivšeg prijatelja i kolegu Vejna Runija, s kojim je svojevremeno igrao za pomenuti klub.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wayne Rooney (@waynerooney)


Naime, Runi je nedavno istakao da je Ronaldovo ponašanje "neprihvatljivo" i optužio ga da je "distrakcija" za Mančester, na šta je Portugalac sada reagovao rekavši:


Ne znam zašto me tako kritikuje... Verovatno jer je završio karijeru, a ja i dalje igram na vrhunskom nivou – rekao je Ronaldo u razgovoru s Pirsom Morganom. – Neću da kažem da sam lepši od njega. Što je istina...

 


Ovo nije prvi put da Runi komentariše Kristijana Ronalda, a tokom leta je pozvao svoj bivši klub da dopusti fudbaleru da ode ukoliko želi.


"To što si lepši od Runija nije ništa krupno, moj prijatelj koji ima 80 godina je lepši od Runija", "Ronaldo baš ne ume da istrpi kritiku", "Kako nezrela reakcija", "Runi je bolji fudbaler nego što će Ronaldo ikad biti", neki su od komentara na ovu vest.

 

 

makonda-tracker