iznenađenje

Piksijeva žena u Kataru sa našom poznatom voditeljkom: Glamurozni pustinjski autfit gde je glavni akcenat na OVOJ OBUĆI

3

Naše dame su ovih dana svojim modnim odabirom raspametile Katar

foto: Milan Maricic/ATAImages
foto: Milan Maricic/ATAImages

 

Dragan Stojković Piksi, Nemanja Gudelj, Luka Jović, Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković Savić i ostali momci iz našeg tima ovih dana željno iščekuju poslednji meč u grupi na Svetskom prvenstvu protiv Švajcarske i nadaju se prolazu dalje.

 

 

Za to vreme njihove lepše polovine, na prvom mestu Anastasija Ražnatović, Sofija Milošević i Kristina Mitrović očarale su Katar svojim modnim stilom, a sada im se sa glamuroznim pustinjskim autfitom pridružila i Snežana Stojković, supruga našeg selektora.

 

Dragan Stojković Piksi, Snežana Stojković
foto: Damir Dervišagić

 

Snežana je sa svojim drugaricama takođe u Dubaiju bodrila svog supruga i naše momke, ali je slobodno vreme iskoristila i da malo bolje upozna lepote Katara.

 

 

Branka Nevistić
foto: Dragan Kadić

 

Stojkovićka je svojom ženskom ekipom rešila da malo obiđe i pustinju, a među njenim drugaricama našla su se i dva veoma dobro poznata lica. Tu je bila naslednica Miroslava Miškovića, Ivana Mišković Karić i naša poznata voditeljka Branka Nevistić, odnosno sada Grujić.

 

 

Ove dame izabarle su veoma fensi stajling za obilazak pustinje u ovoj zemlji. Snežana Stojković je nosila otmeni beli sako i pantalone sa crnim prugama, uz majicu iste boje, a neizostavan detalj su bile i naočare za sunce.

 

 

Snežana Stojković, Branka Nevistić, Ivana Mišković Karić
foto: Instagram

 

Branka se odlučila za potpuno belu varijantu i kratku haljinu, dok je Ivana Mišković bila u istom tonu, samo sa pantalonama i šeširom. Tu je bila i još jedna njihova drugarica, koja se osmelila da obuče malo tamniji kombinezon.

 

 

Snežana Stojković, Branka Nevistić, Ivana Mišković Karić
foto: Instagram

 

Međutim, ono što je mnogima zapalo za oko je obuća ovih dama. Naime, i Snežana i Branka su odlučile da se izuju i da kroz pustinjski pesak prošetaju potpuno bose.

 

 

 

makonda-tracker