(FOTO)

Dok Srbija iščekuje utakmicu s Brazilom, ona pleni odabirom: Supruga Aleksandra Mitrovića u očaravajućem modnom izdanju

0

Svetsko prvenstvo u fudbalu je počelo, a utakmice naše reprezentacije svi željno iščekujemo.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Čini se da svako svetsko prvenstvo iščekujemo sa velikim nestrpljenjem, a ovo u Kataru je privuklo dosta pažnje. Naši fudbaleri su osvojili naciju igrom, a različiti portali se bave njima i njihovim porodicama.

 

Jedan od najpoznatijih domaćih fudbalera Aleksandar Mitrović u braku je sa lepom Kristinom, a mnogi su mišljenja da ga je upravo ona smirila mladog fudbalera koji je stupio u brak vrlo rano.

Kristina je aktivna na društvenim mrežama gde vrlo često objavljuje svoje fotografije, pa smo svedoci njenih pažljivo odabranih modnih izdanja iz kojih mogu mnoge devojke da uče.

 

Ona je pozirala u crnom elegantnom odelu, na kom su se posebno isticala velika zlatna dugmad, dok je celu kombinaciju upotpunila upadljivim detaljima pink boje.

Kristina je odabrala šešir, salonke i torbicu u istoj boji, pink i time upotpunila svoju kontrastnu fantaziju. Ovakvo modno izdanje je svakako jedno od onih koji se lako kopiraju i dostupni su svakoj devojci koja želi da ostavi utisak i bude uvek lepo stilizovana.

 

 

makonda-tracker