ljubav i podrška su najvažniji

Snežana Borjan u zagrljaju supruga i sina: Ovo je trenutak koji će ostati u sećanju kad god se spomene Katar (FOTO)

0

Lepa supruga Milana Borjana još jednom je pokazala da joj je porodica na prvom mestu 

foto: Instagram
foto: Instagram

Naš reprezentativac Milan Borjan i ove godine imao je važan zadatak - odbraniti mrežu naše reprezentacije na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u fudbalu koje se održava u Kataru.

 

Sve oči javnosti uprte su u naše fudbalere, a njihove lepšte polovine bile su tu da ih bodre i pruže im podršku bez obzira na to da li su na terenu ostvarili pobedu ili poraz.

 

 

U proteklih nekoliko dana bilo je mnogo fotografija na kojima smo imali priliku da vidimo supruge i devojke fudbalera na tribinama, ali se čini da je jedna ipak pobedila.

 

Naime, lepa supruga golmana Milana Borjana na svom Instagram profilu podelila je fotografiju koja je očarala sve. Na njoj su Milan, ona i njihov sin u čvrstom zagrljaju nakon utakmice sa Kamerunom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

Snežana je čvrsto zgrlila supruga i poljubila ga pred svima, a mališan se pridružio i svojim rukicama obgrlio roditelje oko vrata. 

 

Ovaj prizor mnoge je dotakao i izazvao lavinu emocija, a čini se da je i našem slavnom golmanu dao vetar u leđa da nastavi da se bori i brani još bolje nego ranije. 

 

 

 

makonda-tracker