velika podrška

Ovim rečima je hrabrila Gudelja: Anastasija Ražnatović u Kataru u izdanju u kom je NIKAD niste videli

2

 

Naši momci su nakon velike borbe izgubili sinoć od reprezentacije Brazila, ali njihove devojke su ih i pored toga zdušno bodrile sa tribina.

 

foto: Instagram
foto: Instagram

Srbija je, nažalost, juče izgubila utakmicu Svetskog prvenstva od Brazila sa 2-0, ali su naši igrači imali veliku podršku.

 

Kako od naših „običnih“ navijača koji su otputovali u Katar, tako i od svojih lepših polovina. Anastija Ražnatović nije propustila prilku da navija za naše momke i bodri svog partnera Nemanju Gudelja sa stadiona u Kataru.

 

 

Anastasija je devojka koja je poznata po svojim otmenim i ekstravagantnim stajlinzima, ali juče je napravila izuzetak. Ćerka Cece Ražnatović je, u skladu sa jučerašnjom prilikom, "uskočila" u svoj navijački autfit.

 

 

Ona je Gudelja bodrila sa tribina u crvenom dresu naše reprezentacije, kačketom u bojama naše zastave i sa visoko podignuta tri prsta. Ovo jesto jedno veoma netipično izdanje za uvek elegantnu Anastasiju, ali je ona pokazala da sjajno izgleda i u sportsko-navijačkoj varijanti.

 

Iako smo izgubili, lepa pevačica nije gubila optimizam i Nemanju Gudelja i naše ostale igrače je ohrabrila kratko i jasno.

- Idemo dalje – poručila je Anastija iz emotikon srca.

 

 

 

 

 

makonda-tracker