ljubav na prvi pogled

Osvojila je SRCE jednog od najtraženijih srpskih GLUMACA: Da li znate ko je Ivana Malić? (FOTO)

0

Ivana Malić "ukrala" je srce jednog od trenutno najpopularnijih glumaca mlađe generacije.

foto: Printscreen Instagram/ivanamalic_
foto: Printscreen Instagram/ivanamalic_

Miloš Biković (34), poznat po ulogama u filmovima "Montevideo, Bog te video", "Južni vetar", "Sunčanica" i mnogim drugim srpskim i ruskim ostvarenjima, jedan je od trenutno najtraženijih srpskih glumaca.

 

Otkad je debitovao ulogom Aleksandra Tirnanića Tirketa u filmu "Montevideo, Bog te video", Miloš Biković ne prestaje da izaziva pažnju javnosti.

 

Dovodili su ga u vezu sa brojnim devojkama, a neke od njegovih ranijih ljubavi su bile Anja Alač, Brankica Sebastijanović, Aglaja Tarasova, Barbara Tatalović i Arina Vološina.

 

Međutim, prošlog novembra su svi bili radoznali da saznaju ko je misteriozna devojka u predivnoj bordo haljini, koja je došla sa glumcem na premijeru filma "Južni vetar 2: Ubrzanje".

 

Miloš Biković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ubrzo se saznalo da je u pitanju pravnica Ivana Malić (25), koja dolazi iz Crne Gore tačnije iz Bara.

 

Uvek je besprekorno stilizovana, a da vodi računa o ishrani i svom telu, dokazuje i izvajana figura koju možemo videti na fotografijama koje postavlja na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

 

Ivana i Miloš već godinu dana uživaju u skladnoj vezi, a od početka njihove ljubavi su pod lupom javnosti, te smo mogli da čitamo najrazličitije priče.

 

Od toga da pripremaju svadbu na Mokroj Gori kojoj će prisustvovati najuži krug ljudi do toga da više nisu zajedno te da su ovog leta rešili da stave tačku na svoju vezu. 

 

Ipak, glasine o razlazu su ubrzo demantovali fotografijama sa Maldiva, gde su uživali u plavetnilu i rajskim plažama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)


Zbog velikih obaveza glumca, Miloš i Ivana svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno, čemu svedoči i nedavna objava na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Kako možemo da vidimo na fotografiji, Miloš Biković i Ivana Malić zajedno vežbaju u teretani, a sudeći prema nasmejanim licima, zadovoljni su rezultatima.

 

makonda-tracker