ljubav za ceo život

Ova plavokosa lepotica je supruga Miroslava Miškovića: Ćerki je veliki uzor, a deci je prenela važne životne lekcije

2

Bila je uz njega dok je gradio imperiju, a danas spadaju u najmoćnije na ovim prostorima, ali su na prvom mestu ponosni baka i deka četvoro dece

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Biznismen Miroslav Mišković (77) jedan je od najpoznatijih ljudi na našim prostorima, ali ga vrlo retko viđamo u javnosti i na gradskim događajima, a njegovu suprugu još ređe.


Dok su njegova snaha i popularna pevačica Jovana Nikolić Mišković i sin Marko Mišković prilično zastupljeni u medijima, stariji Miškovići žive nešto povučenije i ne privlače pažnju u toj meri, a životna saputnica ovog uspešnog poslovnog čoveka posebno uživa u svom miru i privatnosti.

 

O njihovom privatnom životu nije poznato mnogo, ali se zna da su Miroslav Mišković i njegova supruga Ljiljana u braku već decenijama, kao i da su ponosni roditelji Marka i Ivane.

 

Miroslav Mišković, Ljiljana Mišković, Žena Miroslava Miškovića
foto: ivanadelta, Instagram

Marko nam je odlično poznat, kao biznismen, producent i suprug Jovane Nikolić, a malo je poznato da je njihova ćerka Ivana u braku s Goranom Karićem.

 

Par ima četvoro unučadi: Maksimilijana i Miju Karić i Antoninu i Reinu Mišković, a njihova ćerka Ivana jednom prilikom je izjavila da joj je majka uzor kada je reč o tome kako vaspitava svoje naslednike.

 

 

Ona je ispričala i da su je roditelji učili da ima otvoren odnos s njima i da bude umerena u svemu.

 

1 / 3 Foto: Dragana Udovičić


Kada bismo se na kraju dana svi okupili u kući, razgovarali bismo o svemu i svačemu. Oduvek se znao red. Znalo se kad izlazim i kad se vraćam, znalo se sa kim sam izašla. Tu nije bilo pogovora. Roditelji su nas učili da u svemu budemo umereni. I Goran i ja tako vaspitavamo decu. Želimo da budu kulturni, umereni, rasterećeni i da poštuju vrednosti koje čine život. Naravno, tu su baka i deka da ih razmaze, da im malo popuste – istakla je Ivana Mišković Karić u jednom intervjuu.
 

 

makonda-tracker