ponovo ona stara

Najtužnija evropska princeza NE SKIDA OSMEH! Šarlin od Monaka ovih dana BLISTA, a razlog nije teško pogoditi

0

Navikli smo da princezu od Monaka viđamo smrknutog lica, ali proteklih dana je gotovo teško uhvatiti je bez širokog osmeha.

foto: JULIEN DE ROSA / AFP / Profimedia
foto: JULIEN DE ROSA / AFP / Profimedia

Proteklih godina, svetski mediji uglavnom pišu od Šarlin od Monaka kao o "najtužnijoj evropskoj princezi", a to je redovno slučaj posle 2021. godine, koja je za nju bila vrlo teška.


Nakon što je početkom 2021. godine tokom posete Južnoafričkoj Republici, svojoj domovini, dobila infekciju uha grla nosa zbog koje je 10 meseci bila onemogućena da se vrati u Evropu i bude sa svojom decom, ona je i na Starom kontinentu mesecima bila u bolnici.

 

 Iznurena i fizički i psihički, princeza se dugo oporavljala, a iako se pisalo da se ona razvodi od princa Alberta II od Monaka, par je nakon Šarlininog oporavka nastavio dalje kao da se ništa nije desilo.


Ipak, mnogi komentarišu da princeza i dalje izgleda snuždeno i kao da joj teško pada da provodi vreme sa svojim suprugom, makar i kratko, pred novinarima.

 

1 / 6 Foto: Weir / Goff Photos / Profimedia

 

Ovih dana, međutim, ona je ponovo nasmejana!


Šarlin, naime, boravi u Parizu, gde se održava Nedelja mode, a princeza od Monaka posetila je već nekoliko prestižnih revija. Najnovija je bila ona na kojoj je predstavljena nova kolekcija modne kuće Louis Vuitton, a Šarlin je podelila na Instagramu fotografiju nastalu na u automobilu i napisala:


Lepo je vratiti se u Pariz ponovo!

 


Ona je izgledala vrlo šik u sakou s potpisom LV, beloj košulji i crnim pantalonama, a nosila je i skupocen dijamantski nakit.


Šarlin je na reviji izgledala odlično raspoloženo, a sedela je sa glumicom Dženifer Koneli, pevačicom Dženet Džekson i i glavnim izvršnim direktorom brenda Louis Vuitton Bernarom Arnoom.

 

Princeza Šarlin, Šarlin od Monaka
foto: Zabulon Laurent/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princeza deluje kao da se odlično provodi u Parizu, a pre nekoliko dana oduševila je pojavivši se na reviji modne kuće Akris, nakon čega se zahvalila Albertu Krimleru, umetničkom direktoru ovog brenda, s kojim ima bliske prijateljske odnose.


Hvala ti, Alberte, na divnoj večeri i čestitam ti na sto godina perfekcije – istakla je princeza od Monaka.

 


Princeza Šarlin svakako izgleda kao da se konačno oseća odlično, a zlonamerni komentarišu da je ona ponovo nasmejana jer njenog supruga nema u blizini...

 

 

makonda-tracker