(Foto)

Monegaški dvor to smatra neprimerenim: Šarlin od Monaka pokazala nove frizure svojih blizanaca i mišljenja su podeljena

0

Princeza Šarlin se dugo nije oglašavala na društvenim mrežama, pa su različite spekulacije uveliko počele da kruže.

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princeza Šarlin od Monaka ili najtužnija evropska princeza, kako su je neki okarakterisali, skreće pažnju na sebe čak i time kad se ne pojavljuje nigde. Brojne insinuacije vezane za njeno zdravstveno stanje, kao i odnos sa suprugom Albertom su često glavna tema, naročito u monegaškoj javnosti.

 

Svaki pokret princeze je ispraćen i detaljno analiziran, a poslednje što je brinulo mnoge jeste upravo to što se ne pojavljuje nigde, a čak nije bila ni na odmoru sa porodicom, već je princ Albert viđen sam sa decom.

Šarlin se obratila Instagram publici i podelila fotografiju svojih blizanaca Gabrijel i Žaka, a zanimljivo je to da su oni pozirali sa novim frizurama. Kako se ispostavilo, mala Gabrijel je pred polazak u školu rešila da ulepšasebe i svog brata, pa je sama makazama sekla šiške i skraćivala kosu.

 

- Gabrijela je ošišala sebe i svog brata i podarila im nove frizure. Radujem se školi u ponedeljak - napisala je princeza u opisu fotografije.

Monegaški dvor baš i nije oduševljeno primio ovu vest, s obzirom da deci fali dosta kose, šiške su krivo odsečene, pa sve zajedno ne izgleda uredno i primereno za decu njihovog uzrasta.

 

Podsetimo, nakon princezinog dužeg odsustva i tajanstvenog boravka van Monaka, mnogi su se zainteresovali šta je to što se stvarno dešava na dvoru, a iako su se na momente trudili da prikažu kako je sve u redu, nikad do kraja nisu uspeli da ubede javnost.

 

 

makonda-tracker