ne menja se ništa

20 godina kasnije — ISTO lice i ISTA LJUBAV! Glumica zbog koje ste bar jednom plakali stigla u Kan i sve očarala

0

Za jednu od najboljih i najlepših glumica u Holivudu vreme je definitivno stalo!

foto: Universal Collection / Everett / Profimedia
foto: Universal Collection / Everett / Profimedia

Američka glumica Dženifer Koneli (51) ovih dana boravi u Kanu, gde promoviše svoj novi film Top Gun: Maverick, u kom igra Peni Bendžamin.


Ona je na Kanski festival stigla bez supruga Pola Betanija, koji je u Njujorku s njihovom decom, a svakim pojavljivanjem u javnosti do sad ostavila je sve bez daha.


Dženifer je za crveni tepih pred specijalnu projekciju pomenutog ostvarenja odabrala srebrnu haljinu modne kuće Louis Vuitton, koja je deo Resort kolekcije za 2023. godinu.

 

Šik toaleta je ravno sečena u gornjem delu i otkriva ramena, a krase je dugi rukavi. Ona savršeno prijanja uz glumičino telo i ističe vitku figuru, dok se od kukova postepeno širi i pada prateći njen korak efektnim šlepom.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN


Sudeći po komentarima na društvenim mrežama — da nam neko kaže da je fotografija nastala sinoć zapravo snimljena pre više od 20 godina, možda bismo i poverovali!


Dženifer Koneli spada u glumice za koje vreme kao da je stalo, budući da već godinama izgleda identično. Iako je poznata kao žena koja je spremna za velike transformacije zbog uloga i svaku iznosi maestralno, privatno je ona maltene uvek ista, a nije poznato da je koristila filere i botoks. Tako je Konelijeva i danas gotovo ista kao davne 2001. godine, kada smo je gledali u filmu "Blistavi um" i kada su zbog nje plakali milioni ljudi širom sveta. Godine na njenom licu jesu ostavile traga, ali poneka bora samo je dodatno istakla Dženiferine plave oči i prirodnu lepotu.


Malo je poznato da je na snimanju ovog ostvarenja Dženifer pronašla čoveka svog života, a 21 godinu kasnije malo šta se promenilo jer je, uz njenu mladolikost i lepotu, i on još uvek tu!


U pitanju je glumac Pol Betani, kog je Dženfier upoznala na setu čuvenog "Blistavog uma", za koji je dobila Oskara za najbolju sporednu žensku ulogu.

 

Pol Betani, Dženifer Koneli
foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Tih dana, oboje su bili u ljubavnim vezama, a za vreme snimanja nisu se upuštali u afere.


Već smo oboje do tog trenutka imali dovoljno veza na setu da smo znali da one ne funkcionišu i da ne treba da započinjemo to — rekla je Dženifer kasnije u intervjuu za Evening Standard.


Umesto da se odmah prepuste strastima, Dženifer i Pol su se družili i postepeno upoznavali. Satima su razgovarali preko telefona i magnetski su privlačili jedno drugo od prvog trenutka kad su se ugledali.


Mislila sam: "Hmm, on je stvarno dobar, taj momak" — prisetila se Dženifer jednom.

 

Dženifer Koneli, Pol Betani
foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Pol je bio direktniji i priznao da nikada ranije nije osetio takvu bliskost s nekom ženom.


Nakon mnogo sati telefonskih razgovora, Pol i Dženifer su se ponovo sreli 2002. godine na dodeli BAFTA nagrada i ubrzo potom postali par. Posao ih je sprečavao da često budu zajedno, ali to nije ugasilo njihova osećanja. Venčali su se već sledeće godine, a Betani je zaprosio glumicu telefonom.


Shvatio sam da sam zaljubljen. Zato sam joj telefonom rekao: "Dolazim, hajde da se venčamo" — prisetio se u jednoj emisiji. — Zapravo je to sve što se desilo. Nikad nismo izlazili.

 

Pol Betani, Dženifer Koneli
foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Glumac je potom iz Velike Britanije došao u Njujork i ostalo je istorija: nakon sina kog je imala iz veze s fotografom Dejvidom Daganom, Dženifer je s Polom Betanijem dobila sina i ćerku, o kojima ne pričaju javno.


Danas zajedno žive u Njujorku, a retko ih viđamo zajedno na crvenom tepihu jer se uvek trude da bar jedno od njih dvoje ostane kod kuće s decom. Ipak, njihova ljubav ista je kao i prvog dana, delio ih okean ili ne.

 

 

makonda-tracker