analiza stručnjaka

Potez pun ljubavi i podrške? Šarlin i Albert od Monaka rade isto što i Hari i Megan, ali uz jednu bitnu razliku (FOTO)

0

Princeza Šarlin i princ Albert od Monaka privlače pažnju na svakom koraku, a svaki njihov pokret je pod lupom.

foto: Weir / Goff Photos / Profimedia
foto: Weir / Goff Photos / Profimedia

Princeza Šarlin je postala glavna tema medija tokom boravka u rodnoj Južnoj Africi. Tada se spekulisalo da je na lečenju. Nakon njenog povratka u Monako, mnogi su analizirali njen govor tela, a stručnjakinja Džudi Džejms je rešila da otkrije sve nedoumice za Express.co.uk.

 

Šarlin se vratila u Kneževinu 2021. godine i vrlo brzo se vratila svojim dužnostima, pa se pojavljivala sa suprugom na različitim događajima. Zanimljivo je da su se svaki put držali za ruke, a tu je povučena paralela i sa drugim najpoznatijim parom, Harijem i Megan Markl.

Prošle nedelje, Albert i Šarlin su prisustvovali jednoj ceremoniji i svojim gestom privukli pažnju. Naime, sledeće godine je stogodišnjica rođenja princa Rajnera i tim povodom otkriven je poseban bilbord, a njih dvoje su stajali jedno pored drugog i držali se za ruke.

 

1 / 2 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Pitanje je da li su se odlučili za ovakav potez kako bi poslali lažnu sliku svetu ili je ipak u pitanju ljubav. Džudi je mišljenja da ukoliko obe ruke izgledaju opušteno, bez skupljanja prstiju, to ukazuje na nevoljnost.

 

Poznato je da se neki kraljevski parovi skoro nikad ne drže za ruke u javnosti, kao Kejt Midlton i princ Vilijam, a sa druge strane, princ Hari i Megan Markl vrlo često to rade. Jedina razlika između njih i Harija i Megan je ta što su Albert i Šarlin dugo bili razdvojeni, pa bi njihovo držanje ruke moglo biti poruka javnosti da su ponovo povezani.

 

Inače, princeza je za ovaj događaj odabrala crno odelo koje je uklopila sa klasičnom belom košuljom.

 

 

makonda-tracker