TUGA SE USELILA U NJENO SRCE

Cena njene slobode je 12.000.000 evra godišnje, a kome će pripasti deca?Princeza Šarlin i princ Albert se razvode?

4

Prema pisanju francuskih časopisa supružnici su iza zatvorenih vrata potpisali tajni ugovor

foto: ERIC GAILLARD / AFP / Profimedia
foto: ERIC GAILLARD / AFP / Profimedia

Princeza Šarlin skoro godinu dana se nije pojavljivala u javnosti. Nagađalo se da je imala ozbiljne zdravstvene probleme, pa čak i nervni slom.

 

Nakon što smo nedavno posle duže pauze imali prilike da je vidimo mogli smo da shvatimo da se ona i dalje ne oseća dobro. Izgledala je umorno, neraspoloženo i ispijeno.

 

 

Njena porodica je zatim izdala zvanično saopštenje u kojem je objasnila da je sa Šarlin sve u redu i da je samo imala operaciju sinusa koja se iskomplikovala.

 

Sada su se princeza i njen suprug ponovo našli u centru pažnje medija zbog navodnog tajnog ugovora koji su njih dvoje potpisali. Reč je navodno od svojevrsnom sporazumu o razdvojenom životu, dogovoru s kim će ostati deca, koliko će princeza dobiti novaca i tome slično.

 

princeza Šarlin
foto: Reuters


Po tom dogovoru princeza Šarlin dobija 12 miliona evra godišnje, ali to znači da će morati da bira između svoje slobode i blizanaca. Ako se odluči na razvod, starateljstvo će pripasti isključivo princu Albertu, što njoj očigledno ne pada lako.
 

Princ Albert ostaje u Monaku sa decom, koja tamo pohađaju školu, a školske praznike će provoditi sa majkom. Iako bi se da može, princeza Šarlin vratila u Južnu Afriku, upravo zbog dece ostaje tu u blizini, a dogovor je i da se pojavljjue na svim dogovorenim službenim prijemima.

 

princeza Šarlin
foto: Reuters

 

Upravo zbog toga se nagađa da će princeza svoj dom sviti negde u okolini Ženeve, budući da je upravo u Švajcarskoj provela poslednja četiri meseca na lečenju u luksuznoj klinici.

 

Ono što bi moglo da donese nove probleme je trentak kada u igru budu ušli novi partneri, a prema pisanjima medija princ Albert već ne gubi vreme.

 

 

makonda-tracker