Uvek elegantna, a UVEK SVOJA!

Druge to postižu šminkom i dijamantima – NJOJ JE UROĐENO! Šarlin od Monaka na sahrani kraljice hipnotisala pola Londona

0

Najtužnija evropska princeza izgleda kao žena koja je ostavila sve probleme iza sebe i spremna je za nove izazove

foto: Weir / Goff Photos / Profimedia
foto: Weir / Goff Photos / Profimedia

Pripadnici kraljevskih porodica iz celog sveta danas su gosti Velike Britanije, povodom državne sahrane kraljice Elizabete II.


Očekuje se da će ovo biti najveći međunarodni događaj u istoriji ove zemlje, pišu tamošnji mediji, a svakako je najveća akcija u istoriji britanske policije. Protokol za sahranu kraljice pripreman je decenijama i biće "milimetarski precizan", a ceremoniji će prisustvovati oko pet stotina šefova država ili vlada i najviših međunarodnih funkcionera, koji će se naći među dve hiljade privilegovanih zvanica.

 

S obzirom na to koliko su elitne zvanice, oči celog sveta danas su uprte u Vestminstersku opatiju, u kojoj smo videli veliki broj princeza i kraljica iz svih krajeva planete, a među najzapaženijima bila je princeza Šarlin od Monaka, koja je stigla držeći pod ruku svog supruga princa Alberta.


Lepa princeza, koja je ostavila iza sebe težak period, tokom kog se borila s infekcijom uha, grla i nosa zbog koje je operisana više puta, a potom i sa mentalnim problemima, izgledala je besprekorno i vrlo sofisticirano.

 

1 / 5 Foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Poznata po pomalo eskcentričnom stilu i uspešnom kombinovanju klasične elegancije s autentičnim modnim izrazom, princeza Šarlin za sahranu veka odabrala je nesvakidašnju haljinu u kojoj ne možemo da zamislimo bilo koga osim nje!
Šarlin se opredelila za maksi model dugih rukava s decentnom kragnicom, sečen u predelu struka, koji krase, pomalo neuobičajeno za ovakav stil, jednostavni džepići. U pitanju je, inače, toaleta s potpisom dizajnera Terensa Breja.

 

Supruga princa Alberta ponela je i zanimljiv fascinator s efektnim crnim cvetom, kao i lakovane crne salonke s tankim štiklama.

 

 

makonda-tracker