novi napadi

"ŠTA MISLE ONI — KO SU?" Posluga BESNA na princa Harija i Megan Markl, od njega nisu smeli ni popreko da je pogledaju

0

Od čuvenog Megzita isplivava sve više detalja o odnosima u kraljevskoj britanskoj porodici, posebno kada je reč o glavnim "zvezdama" ovog skandala — princu Hariju i njegovoj suprugi Megan Markl

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako pišu strani mediji, posluga vojvode i vojvotkinje od Saseksa princa Harija i Megan Markl u Bakingemskoj palati bila je sve samo ne oduševljena činjenicom da rade za bivšu glumicu.


Naročito im je smetalo to što Marklova nema nikakvo poštovanje ta hijejarhiju na koju su oni navikli, kao i njena holivudska prošlost, tvrde britanski portali. Zbog toga je navodno dolazilo do čestih sukoba između osoblja i Megan.

 

Kamila Tomini, stručnjak za kraljevsku porodicu, koja je pratila njihov život punih deset godina pre nego što je Megan postala kraljevska snaha, za Dejli telegraf ističe da osoblje od samog početka nije dobro primilo Harijevu dragu.


Ona je došla iz sveta zvezda, koji je veoma ubrzan i zahtevan. Kraljevski svet je prilično drugačiji — usporeniji je i u velikoj meri hijerarhijski — objašnjava ona.

 

1 / 12 Foto: Profimedia, ALPR/AdMedia / SplashNews.com / Splash / Profimedia


Tominijeva je dodala da deo osoblja radi za Bakingemsku palatu godinama i služe kraljici i svojoj zemlji odano, a nekima od zaposlenih nije bilo drago kad su počeli da dobijaju naređenja od bivše glumice i princa Harija. Ipajk, navodno od Harija nisu smeli ni popreko da je pogledaju.


Pitali su se: "Čekaj minut, šta oni misle — ko su? — tvrdi Tominijeva.


Mari Kler piše da je Megan, s druge strane, odlično primljena u Harijevom i njenom domu u Velikoj Britaniji. Par je zapravo veoma retko boravio u Bakingemskoj palati jer su živeli u Frogmor kotidžu u Vindzoru, a osoblje ove rezidencije navodno je bilo naklonjeno vojvotkinji. Kako su mediji pisali, ona je organizovala oproštajni ručak za ljude koji su u toj kući brinuli o njenim i Harijevim potrebama, a rastali su se sa suzama u očima.

 

 

makonda-tracker