situacija nije jednostavna

Gde su oni tu su i problemi: Opra Vinfri mora na sud zbog Megan Markl i princa Harija?

0

Megan Markl je doživela neprijatno iznenađenje kada je saznala da ju je tužila polusestra

foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Čuvena voditeljka Opra Vinfri mogla bi da se nađe u neprijatnoj situaciji zbog intervjua koji je radila sa Megan Markl i princem Harijem.

 

Naime, kako se navodi u stranim medijima, Opra bi mogla da pred sudom bude saslušana u postupku koji je polusestra Megan Markl, Samanta pokrenula zbog uvrede časti.

 

 

Samanta veruje da je njena reputacija narušena nakon nekih tvrdnji koje je Megan iznela 2021. u emisiji čuvene voditeljke.

 

Iz tog razloga, Opra bi mogla da bude pozvana da svedoči kao jedan od svedoka. Prema mišljenju Meganinog advoaka Majkla Kumpa, Samantini advoakti su pronašli čak 19 svedoka, uključujući i princa Harija, majku Megan Markl i samu voditeljku Opru Vinfri.

 

- Iako je neosnovana i apsurdna tužba protiv moje klijentkinje posvetićemo joj neophodnu pažnju. Samo minimalnu, onoliko koliko ovakva stvar zaslužuje - bio je samouveren advokat Megan Markl.

 

Opra Vinfri
foto: ap

Kump je insistirao da su Meganine primedbe u njenom intervjuu sa Oprom zaštićene Prvim amandmanom. U međuvremenu, Samanta tvrdi da je Megan širila laži o njoj nakon što je Opri rekla da je jedino dete uprkos tome što njih dve imaju zajedničkog oca, Tomasa Markla.

 

Ona takoše tvrdi da je Megan lagala kada je u intervjuu rekla da je svoju polusestru videla poslednji put pre 18, 19 godina.

 

 

makonda-tracker