savršena kombinacija

JEDINA princeza koja sme da je nosi: Šarlin od Monaka u providnoj košulji uzburkala Evropu i zadala novi modni zadatak

0

Princeza Šarlin je prisustvovala svečanom otvaranju luksuzne prodavnice satova u Monte Karlu.

foto: EPA/ CHRISTIAN BRUNA
foto: EPA/ CHRISTIAN BRUNA

Princeza Šarlin od Monaka privlači pažnju na svakom koraku, a s obzirom na to da je njen bračni život prepun misterije, ne čudi što se njeno ponašanje, izrazi lica i pokreti stalno analiziraju.

 

Ovo je njeno prvo pojavljivanje nakon što je prisustvovala sahrani kraljice Elizabete II. Luksuzni brend Zegg & Cerlati je jedan od omiljenih princezinih, pa je upravo ona bila pozvana da svečano otvori njihovu novu prodavnicu u srcu Monte Karla.

Za ovu priliku princeza je odabrala kombinaciju o kojoj se dosta priča. Naime, ona je obukla specijalno dizajniranu providnu košulju italijanskog dizajnera  Brunello Cucinelli. Ovaj komad trenutno ne postoji u prodaji, a ranije je dostigao cenu od 3.594 funte. Košulja ima raširenu kragnu, skrivenu dugmad i duge rukave koji zajedno predstavljaju savršenu eleganciju.

Šarlin je uz ovo uklopila široke pantalone pomenutog dizajnera, a njihov kroj koji podseća na suknju je baš po tome i specifičan i uz kaiš čini da princeza uvek bude primećena. Princeza je privukla dosta pozitivnih komentara na račun svog izgleda, a jedan od njih je bio i da je ona jedina koja može ovako nešto da obuče i iznese sa stilom.

 

Inače, ovo je specifična kombinacija i po tome što "najtužnija evropska princeza" dosad nije nosila ovakve komade, koji joj, zapravo, jako lepo stoje.

 

 

makonda-tracker