POGLEDAJTE

Novi službeni portret kraljevske porodice govori dosta toga: Da li je ovo jedan od poslednjih udaraca princu Hariju?

1

Britanska kraljevska porodica je predstavila novi porodični portret.

foto: EPA-EFE/NEIL HALL
foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Bakingemska palata je objavila novi porodični portret i time zadala još jedan šamar princu Hariju i Megan Markl. Na portretu su četiri najvažnija člana porodice, kralj Čarls i kraljica supruga Kamila, a pored njih princ i princeza od Velsa, Vilijam i Kejt Midlton.

 

Mnogi se pitaju da li ovaj portret pokazuje jasan cilj kretanja monarhije i liniju nasleđivanja, a kada se uzme u obzir da Megan i Hari nisu bili pozvani ni na prijem šefova država koji su došli u London zbog kraljičine sahrane, opet su tamo bili samo Vilijam i Kejt.

Inače, nekoliko godina ranije i sama kraljica Elizabeta objavila fotografiju Čarlsa, Vilijama i Džordža koja pokazuje liniju nasleđivanja prestola. 

Inače, ovo nije jedina situacija kojom je Hariju jasno stavljeno do znanja kakva mu je pozicija u kraljevskoj porodici. Slučajno ili ne, tokom njihovog boravka u Londonu, vozač koji je vozio Megan i princa, bio je bivši policajac sa dosijeom. Naime, ispostavilo se da je optuživan za nasilje u porodici, a nakon toga se njegova bivša supruga i ubila.

 

Nema sumnje da će Megan Markl imati dosta materijala za svoj novi podkast, s obzirom na to da je vrlo često isticala loš odnos kraljevske porodice prema njoj i njenoj deci, naročito govoreći o rasizmu.

 

 

makonda-tracker