DA LI STE ZNALI?

Ona je prva članica kraljevske porodice koja je to uradila: Kejt Midlton se oglušila o SAMO JEDNO pravilo monarhije

1

Kejt Midlton je jedna od omiljenih članica kraljevske porodice, a zbog svog pristupa prema najmlađima, mnogi je zovu i princeza dece.

foto: JOHN RAINFORD / SPLASHNEWS.COM / SPLASH / PROFIMEDIA
foto: JOHN RAINFORD / SPLASHNEWS.COM / SPLASH / PROFIMEDIA

Princeza od Velsa Kejt Midlton po svemu se uklapa u pravila kraljevske porodice i skoro da se nikad nije dogodila situacija u kojoj je ona na udaru britanskih medija.

 

Kejt uvek pazi na svoj stil, izgled, pristup prema medijima, ali postoji jedan zadatak koji oduvek obavlja samostalno i ne dozvoljava nikome da to radi umesto nje.

Naime, mladi fotografi Velike Britanije su ljuti na princezu jer od rođenja svoje dece, ona ih sama fotografiše, a posle toga te fotografije objavljuje na zvaničnim stranicama i time uskraćuje priliku brojnim fotografima da se proslave.

 

- Sav posao koji sam dobio od kraljevske porodice je uzdigao moju karijeru, ali u današnje vreme mladi nemaju priliku da postignu isto. Trebalo bi dati priliku mladim engleskim fotografima - reči su jednog kraljevskog fotografa.

Kejt fotografiše sve bitne momente u životu svoje dece, a neki smatraju i da je to bolje, s obzirom na to da su deca sigurno opuštenija kad su sa majkom u odnosu na to kad bi ih fotografisao nepoznati čovek.

Inače, Kejt je spojila lepo i korisno pošto strast prema fotografiji gaji još iz studetnskih dana, a jedna od tema njenog diplomskog rada je bila upravo o fotografijama dece. Ona je prva članica kraljevske porodice koja je snimila službene fotografije kraljevske bebe kada je fotografisala tek rođenu princezu Šarlot u naručju brata Džordža.

 

Kejt redovno fotografiše decu, ali i princa Vilijama, a te portrete koristi i za njihove rođendane, kada ih objavljuje uz posebne čestitke.

 

 

makonda-tracker