slučajnost ili provokacija?

Stravičan propust koji će ona teško oprostiti: Ko je odredio BAŠ NJEGA da čuva Megan Markl i Harija u Londonu?

0

Tek sada se otkrivaju detalji boravka princa Harija i Megan Markl u Londonu.

foto: Andrew Milligan / PA Images / Profimedia
foto: Andrew Milligan / PA Images / Profimedia

Iako je prošlo više od mesec dana od velike posete Megan Markl i princa Harija Londonu, tek sada se pojavljuju novi detalji koji im se sigurno neće dopasti.

 

Naime, britanski mediji su prepuni fotografija čoveka koji je bio u njihovom obezbeđenju tokom posete. Skandalozno je što se radi o bivšem policajcu koji je bio osuđen za gušenje svoje supruge čime je zamalo ubio.

Vozač koji je vozio Saseksove je bio 51-godišnji policajac, a mnoge zanima kako se dogodio taj propust da članove kraljevske porodice čuva i vozi čovek sa dosijeom. 

Taj događaj je bio još 2016. godine, naime, njegova supruga je rekla kako ga više ne voli, a on je nakon toga počeo da je davi. Zatvorsku kaznu je izbegao tako što je pozvao policiju i sam se prijavio. Njegova bivša supruga je javno rekla kako je on "ludak", a tri godine kasnije je počinila samoubistvo.

 

1 / 9 Foto: EPA-EFE/SEM VAN DER WAL

 

S obzirom na to da je Megan žena koja se otvoreno zalaže za ženska prava i bori se za ista, pretpostavlja se da joj ne bi bilo ugodno da se vozi sa čovekom koji je optužen za porodično nasilje. Jedno od glavnih pitanja je kako se dogodio takav propust, ali i kako će Megan reagovati na to.

 

 

makonda-tracker