(ne)opravdano odsutni

HARI I MEGAN IPAK IMAJU DRUGAČIJE PLANOVE: Kraljevska porodica slavi Božić u okrnjenom sastavu, ali princ Džordž se postarao da sve protekne u sjajnom raspoloženju (FOTO)

2

Bakingemska palata podelila je neodoljive fotografije s okupljanja britanske kraljevske porodice minulog vikenda, ali jedno ipak upada u oči — činjenica da vojvoda i vojvotkinja od Saseksa nisu prisutni.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Članovi britanske kraljevske porodice okupili su se kako bi zajedno obeležili praznike, a Bakingemska palata podelila je najtoplije trenutke s ovog druženja.

 

Ipak, princ Hari, njegova supruga Megan Markl i njihov sedmomesečni sin princ Arči su, kako je ranije najavljeno, odlučili da predstojeće praznike provedu u Americi, u društvu Meganine majke Dorije Ragland. Par je otputovao u Ameriku pre više od mesec dana, pre Dana zahvalnosti i još uvek ne znamo kada će se vratiti u Evropu.

 

Iako je odnos princa Harija i njegovog starijeg brata Vilijama trenutno narušen, nisu svi zadovoljni jer mladi princ i njegova supruga i sin nisu u Bakingemskoj palati i neće biti u Norfolku, gde kraljica okuplja širu porodicu tokom praznika. Kako izvor blizak Kruni ističe, pojedini smatraju da je par trebalo da ima na umu kraljicu i njenog supruga.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Neki članovi porodice misle da je par morao da misli na godine kraljice i princa Filipa — kaže izvor.

 

Kraljica ima 93 godine, a njen suprug 98, a on je, uz to, pre nekoliko dana primljen u bolnicu iz predostrožnosti zbog njegovog narušenog zdravlja. Zbog toga neki u kraljevskoj porodici smatraju da su Hari i Megan ipak mogli da izdvoje malo vremena za prinčevu baku i deku.

 

To je Arčijev prvi Božić, a ni Njeno Visočanstvo ni princ Filip neće u biti zauvek — dodao je izvor.

 

Ipak, da senka Harijevog odsustva ne uništu porodično druženje i proslavu postarao se maleni princ Džordž, sin princa Vilijama i Kejt Midlton i najverovatnije budući kralj Velike Britanije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

 

U nizu fotografija s porodičnog okupljanja i priprema za Božić koje je objavila Bakingemska palata, najviše pažnje privukla je ona na kojoj su se izdvojili kraljica Elizabeta II i najdirektniji naslednici za njenog trona: njen sin princ Čarls, unuk princ Vilijam i praunuk princ Džordž. Ovaj najmlađi je na neodoljiv način pripremao božićni puding za celu porodicu dok su ga otac, deka i prabaka ponosno posmatrali.

 

 

makonda-tracker