da li ste znali?

KRALJICA ELIZABETA IM ODUZIMA SVE ČINOVE I POZICIJE: Megan i Hari su je ozbiljno naljutili, porodični raskol se nazire

1

Ne želi da joj bilo ko kvari reputaciju...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princ Hari i njega izabranica Megan Markl već godinu dana su glavna tema medija, a naročito kada se radi o odnosu sa ostatkom kraljevske proodice. Trenutni problem je upravo emisija koju su snimili sa Oprom Vinfri, gde su izneli sve detalje iz njihovog života: od upoznavanja, venčanja, odlaska iz Velike Britanije i života u Americi.

 

Kada je ovu vest čula kraljica Elizabeta, navodno je postala veoma ljuta, jer je snimljen segment o njihovom odlasku s kraljevskog dvora, trudnoći i životu u Americi. Ona je momentalno tražila od Harija i Megan da se odreknu svih svojih veza sa organizacijama koje su povezane s kraljevskom porodicom.

 

Kraljica Elizabeta, Kraljica Elizabeta II
foto: Profimedia

Spekuliše se da bi zbog ovih inovacija, mogli da izgube sve benefite kod slavne porodice.

 

Njenom 36-godišnjem unuku Hariju oduzeta su tri preostala počasna vojna naziva i, potencijalno, sponzorisanja Ragbi unije, Ragbi fudbalske lige i Londonskog maratona.

 

Megan će morati da se povuče sa mesta pokroviteljke Narodnog pozorišta, osim ako se ne napravi drugačiji dogovor. Kada joj je 2019. godine dodeljena ta funkcija, na to se gledalo kao primarni gest podrške i naklonosti kraljice, jer je ona imala to mesto čak 45 godina. Sa druge strane, potvrđeno da je Megan (39) pristala na opsežni intervju s Oprom, koja je jedna od najmoćnijih žena u američkoj industriji zabave, navode britanski mediji.

 

 

 

makonda-tracker