"Bila bih prva jevrejska princeza!"

Kamila je uvek bila tu, ali — nije bila jedina! Princ Čarls godinama varao Dajanu i sa slavnom pevačicom i glumicom?

1

Jedan od najstarijih tračeva u svetu slavnih jeste onaj o princu od Velsa i prvom u redu za britanski tron i čuvenoj oskarovki. Teško da bi neko uopšte pomislio da ovo dvoje ljudi ima o čemu da razgovara, ali pojedini da tvrde da su radili i više od ćaskanja...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

I vrapci na granama znaju da je Čarls, princ od Velsa, od samo početka braka varao princezu Dajanu sa ženom svog života Kamilom Parker Bouls, koju je kasnije i oženio-. Međutim, daleko od toga da je ona jedina s kojom je prestolonaslednik britanskog trona povezivan! Štaviše, šuškalo se da je on šarmirao jednu veliku zvezdu...


Prve glasine o tome da se princ od Velsa viđao s američkom pevačicom Barbrom Strajsend pojavile su se devedesetih godina, nakon što je ona na njegov poziv nastupila na jednom humanitarnom događaju 1994. godine.

 

Ipak, upoznali su se mnogo ranije.  Navodno su se prvi put sreli 1974, kada je princ Čarls bio u poseti na setu njenog filma Funny Lady. Navodno su im se putevi ukrstili više puta u toku životu, a poznato je da je princ posetio Strajsendovu u studiju u kojem je snimala u Los Anđelesu.

 

Barbra Strejsend, Barbra Strajsend, princ Čarls, Princ Čarls
foto: Profimedia

Čarls je kao mladić bio zaljubljen u Barbru Strajsend. Čak je dok je bio na Kembridžu imao njen poster na zidu — svojevremeno je napisao je Kristofer Andersen u knjizi "Igra kruna". On je dodao da su princ i pevačica i glumica navodno imali i tajni sastanak u Los Anđelesu koji je opisao kao "privatna čajanka".

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Naravno, ni Čarls ni Barbra nisu komentarisali ove glasine iako se muzička zvezda i oskarovka osvrnula na njih. Ona je tokom jednog koncerta u Londonu pokazala publici svoje fotografije s princem od Velsa s naslovima o njihovoj "aferi" i izjavila:


Da sam bolje odigrala, mogla sam da budem prva jevrejska princeza.

 

Šta mislite, da li se samo šalila ili...?

 

 

makonda-tracker