stil koji se pamti

Ovo se vrlo lako kopira: 6 haljina Kejt Midlton koje su VEČNI TREND zbog samo jednog detalja i izgledaćete kao princeza

0

Vojvotkinja od Kembridža ima istančan ukus i uvek je odevena moderno, svedeno, sa stilom, ali i po pravilima kraljevske porodice.

foto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kejt Midlton je tema gde god da se pojavi i svaki njen stajling se detaljno opisuje i analizira, a neretko se dešava da vojvotkinja od Kembridža reciklira stare komade i nosi nešto od pre, ali uklopi na jedinstven način.

 

Kejt je sinonim za stil i eleganciju, a ovog puta možemo da zaključimo kako vojvotkinja obožava tufne i vrlo rado ih nosi. Njeno poslednje izdanje sa tufnama je bilo u finalu Vimbldona kada je svečano uručila pehar našem Novaku Đokoviću.

Vojvotkinja je tada ponela posebnu haljinu dizajnerke Aleksandre Rič, naravno sa tufnama, ali i karnerima koji su se savršeno uklopili uz ceo izgled.

 

1 / 4 Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

 

Prethodno tufnasto izdanje koje je osvojilo mnoge je bilo isto na Vimbldonu, samo je ovog puta vojvotkinja ponela svetlo plavu haljinu sa diskretnim kaišem, ovo je bilo dovoljno da ponovo pristojnošću privuče svu pažnju.

 

1 / 4 Foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

 

Još jedna iz edicije princezinih omiljenih haljina je jednostavna i proverena kombinacija sa crno-belim tufnama koje je Kejt uklopila sa šeširom.

 

1 / 2 Foto: EPA / NEIL HALL

 

Kejt obožava stil pedesetih godina, pa se tako jednom prilikom opredelila za skroz zatvorenu haljinu dugih rukava koju su upravo tufne i poseban šešir krasili i činili dostojnom članice kraljevske porodice.

 

1 / 4 Foto: EPA-EFE / ANDY RAIN

 

Sledeća kombinacija omiljene vojvotkinje koju možete iskopirati je moderna suknja sa tufnama koja se najbolje uklapa uz jednostavnu majicu i sako. Kejt Midlton je definitivno ovako ostavila jak utisak.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Nikad kraja nestvarno stilizovanoj vojvotkinji od Kembridža koja ima haljinu za svaku priliku i uvek je u pitanju pravi modni hit. Sledeća kombinacija je savršena i za opušteno druženje, ali i za svečane prijeme, sve zavisi kakvu obuću nosite. 

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Stil Kejt Midlton je sveden i u skladu sa pravilima, ali istovremeno i vrlo prijatan za oči i dovoljan da skrene pažnju. Ovih nekoliko izdanja sa tufanama su savršeno rešenje za svaku ženu kojoj je ponestalo ideja za bitne prilike, a znamo da su tufnice posebno aktuelne ove sezone.

 

 

makonda-tracker