kao model

Ko ne sme da nosi šorts?! Nakon Megan Markl, i Kejt Midlton prkosi kraljici svojim letnjim stilom – i ima šta da pokaže

0

Vojvotkinja od Kembridža i supruga princa Vilijama nije odolela trendu šortseva, pa se za jedan dan pojavila u čak dva modela 

foto: i-Images / Eyevine / Profimedia
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Letnja sezona nije potpuna bez trendi šortseva, koji su ove godine takav hit da se pojavljuju i u poslovnim odevnim kombinacijama. Tako smo nedavno u kratkoj veziji formalnih pantalona videli vojvotkinju od Saseksa Megan Markl, a mnogi su komentarisali da je u pitanju stajling koji njena jetrva Kejt Midlton, koja se oblači po strogim kraljevskim pravilima, nikad neće moći da obuče.


I eto nje odmah da nas demantuje!


Vojvotkinja od Kembridža, koja čak i lak za nokte bira u skladu s instrukcijama kraljice Elizabete II, sve češće "isklizne" iz ustaljenih normi, pa je tako nedavno pred svima poljubila svog supruga princa Vilijama, što je inače strogo zabranjeno članovima kraljevske porodice.

 

Tako je i sada rešila da midi-haljine zameni kratkim šortsom i izgledala je sjajno!


Kejt Midlton posetila je, naime, juče u Plimutu organizaciju 1851 Trust i SailGP tim Velike Britanije, gde je učestvovala u jednoj pomorskoj trci. U pitanju je bilo prijateljsko nadmetanje s ekipom Novog Zelanda, u susret finalu jedriličarske trke Gran Pri Velike Britanije.

 

1 / 5 Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia


Za ovu priliku, vojvotkinja je odabrala tanak navy džemperak s belim horizontalnim prugama koji potpisuje brend Erdem, a kombinovala ga je s belim dubokim šortsom kuće Holland Cooper.


Uz to je ponela i jednostavne tekstilne patike Superga, dok je kosu pustila da pada niz leđa.


Kada je došlo vreme za trku, presvukla se u teget šorts Helly Hansen, belu majicu i sportsku jaknu, a kosu je podigla u rep i sve začinila sivim kačketom.

 

Kejt Midlton
foto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

 

makonda-tracker