(foto)

Ovakvu je do sad niste viđali: Kejt Midlton uprkos eleganciji DALA SEBI ODUŠKA i nasmejala sve prisutne

0

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža našli su se u centru pažnje u Britaniji nakon simpatičnog trenutka u javnosti

foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN
foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Supruga princa Vilijama Kejt Midlton više puta je u javnosti pokazala da je atleta, a sada se pred očima celokupne britanske i svetske javnosti oprobala i u fudbalu — i to u ne baš sportskom modnom izdanju.


Kraljevski par posetio je pre nekoliko dana Dečiji hospis u Miltonu, a potom i dobrotvornu organizaciju Jimmy's, koja brine o ljudima bez krova nad glavom, gde su proveli dan u druženju sa štićenicima ovog centra.


Između ostlaog, tom prilikom je organizovan i fudbalski meč, a princ Vilijam je pokazao svoje umeće i nekoliko puta šutnuo kao golu. Međutim, ni vojvotkinja od Kembridža nije odolela ovoj prilici, pa je, na opšte oduševljenje okupljenih, i sama nekoliko puta šutnula loptu, iako nije uspela da postigne gol.

 

Kejt Midlton
foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Kejt Midlton više puta je u prošlosti na sličnim događajima pokazala kako se snalazi u različitim sportovima, ali je uglavnom bila nešto ležernije odevena. Sada je, međutim, demonstrirala svoje fudbalske veštine u nežnoj cvetnoj haljini brenda LK Bennett i bež epadrilama s podignutom petom.

 

U svakoj prilici kada Kejt planira da se oproba u nekom sportu, njen tim spakuje i prikladnu odeću, a najviše pažnje privukla je prošle godine, kada je zaigrala tenis s britanskom teniserkom Emom Radukanu.

 

 

 

 

 

makonda-tracker