ko može da mu zameri?

Guta je i SKIDA POGLEDOM! Glumac na Vimbldonu uhvaćen kako željno posmatra svaki pokret Kejt Midlton (FOTO)

1

Jedna od najzapaženijih na svakom finalu Vimbldona bez sumnje je pokroviteljka ovog turnira Kejt Midlton, a lepa supruga princa Vilijama nekome je posebno zapala za oko...

foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN
foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

U nedelju je u Londonu održano finale Vimbldona, najstarijeg teniskog turnira na svetu, u kom su se sastali Australijanac Nik Kirjos i Srbin Novak Đoković. Rezultat znamo: sedma vimbldonska titula za našeg tenisera i 21. grend slem po redu!


Kao i obično kada je reč o prestižnom takmičenju, i ovog puta su tribine bile preplavljene poznatim ličnostima, pa smo na mečevima imali priliku da vidimo neka od najvećh imena svetskog šou biznisa u ulozi navijača. Među najzapaženijima bio je Tom Kruz, koji je u jednom trenutku uhvaćen kako čežljivo posmatra vojvotkinju od Kembridža Kejt Midlton!

 

Kruz je više puta posetio Vimbldon ove godine, a na jednom meču je sedeo u Kraljevskoj loži, tri reda iza supruga princa Vilijama. Kejt je izgledala prelepo u žutoj haljini s potpisom naše dizajnerke Roksande Ilinčić, a to je očito primetio i glumac, koji je više puta uhvaćen kako otvorenih usta i ne trepćući posmatra vojvotkinju.

 

Tom Kruz, Kejt Midlton
foto: SEBASTIEN BOZON / AFP / Profimedia

Kejt nije bila svesna da je Tom Kruz guta pogledom, a kad ga je ugledala iza sebe, ljubazno mu je mahnula, pišu strani mediji.


"Kako je i ne bi primetio u ovoj fenomenalnoj haljini?", "Neprijatno", "Tom skida Kejt pogledom"... neki su od komentara na društvenim mrežama.
Kruz je, inače, prijatelj kraljevske porodice, a posebno je blizak s Kejtinim suprugom Vilijamom.

 

1 / 5 Foto: EPA/EDITORIAL USE ONLY


Ljubavni život Toma Kruza uvek je tema interesovanja medija, a u poslednje vreme je u njemu bilo vrlo turbulentno. Naime, pre manje od mesec dana on je raskinuo s glumicom Hejli Atvel, a nedavno se na koncertu slavne Adel pojavio s novom devojkom.

 

Međutim, internetom kruže spekulacije da to nije bila Kruzova nova partnerka već osoba koju je Sajentološka crkva poslala da nadzire glumca kako se ne bi ponovo upleo s nekim ko nije njihov vernik.

 

 

makonda-tracker