verovali ili ne!

KAKO JE OVO UOPŠTE MOGUĆE?! Žena fudbalera manje od mesec dana nakon porođaja pokazala telo koje je posvađalo Špance

1

Ako u pitanju nije fotošop, supruga atraktivnog Španca je pravo čudo prirode!

foto: Instagram
foto: Instagram

Krajem jula, kapiten Real Madrida i španske fudbalske reprezentacije Serhio Ramos (34) i njegova supruga Pilar Rubio (42), inače vrlo poznata voditeljka, saopštili su da po četvrti put postali roditelji!


Mami, tati i braći Alehandru, Marku i Serhiju džunioru pridružio se Maksimo Adrijano, a mnogi su bili iznenađeni činjenicom da je na prvoj fotografiji iz porodilišta Pilar izgledala — spremno za pistu!

 

Lepotica je bila umereno našminkana i delovala vrlo odmorno, ali ovo iznenađenje nije ništa u odnosu na ono koje je izazvala njena fotografija u bikiniju.


Naime, Pilar je na Instagramu objavila fotografiju za koju je u bazenu pozirala sa sinovima, a svi su ostali u čudu kada su je ugledali u crvenom bikiniju u kojem izgleda kao da se nije porodila u proteklih godinu dana, a kamoli dvadesetak dana ranije!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) on


Fantastična četvorka — napisala je mama Pilar u opisu fotografije.


Njeni pratioci, iako je fotografija objavljena pre devet dana, ne prestaju da je komentarišu i izražavaju nevericu, a posebno se izdvojio komentar "Majčinstvo s mnogo novca prilično se razlikuje od realnosti". Ima i onih koji, međutim, podsećaju na to da je Pilar oduvek u izvanrednoj formi i da se u trudnoći nije preterano ni ugojila, kao i da godinama vredno vežba.


Šta vi mislite, može li Pilar za sve zahvali novcu, genetici ili se vratila u teretanu prvom prilikom?

 

 

makonda-tracker