nestvarna

UDATA ljubila Breda Pita, svet ju je MRZEO: Vatrena Nemica se vratila na crveni tepih i sve ostavila bez teksta

0

Kažu da je lepša od Anđelina, a sigurno je da ima više smelosti pri odabiru svečanih toaleta...

foto: People Picture / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: People Picture / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pre dve godine, glavna tema u stranim medijima bili su holivudski glumac Bred Pit i nemačka manekenka Nikol Poturalski, koji su bili u kratkoj ljubavnoj vezi.


Najviše se pisalo o činjenici da je Nemica sve vreme bila u braku s 41 godinu starijim biznismenom, a Bredovi fanovi joj nisu davali mira — konstantno su je upoređivali s njegovom bivšom suprugom Anđelinom Džoli i slali joj uvredljive poruke.

 


Nikol se nijednom rečju nije osvrnula na svoju aferu s Bredom Pitom i skrivala je svoju privatnost od medija, a posle nekog vremena otkriveno je da su raskinuli i lepotica je nastavila da se pojavljuje sa suprugom Rolandom Marijem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nico (@nico.potur)


Nakon duže pauze, Nikol je u Minhenu prisustvovala jednom okupljanju slavnih. Manekenka je bila među poznatim zvanicama na promociji nove linije aparata za kafu brenda WMF, koju su svojim prisustvom uveličale i Dajen Krigen, ledi Amelija i ledi Elajza Spenser i drugi.


Za ovu priliku, Nikol je odabrala vrlo elegantnu haljinu, i to lepršavi maksi model od poluprovidne tkanine. Zahvaljujući ljubičastoj boji, u pitanju je izuzetno efektan autfit, ali još više zbog smelih izreza. Nikolina haljina ukrašena je dijagonalnim prorezom koji otkriva grudi i stomak, a tu je i vrlo dubok šlic.

 

1 / 5 Foto: People Picture / SplashNews.com / Splash / Profimedia


Sve je upotpunila sandalama s visokim štiklama, koje su ukrašene cirkonima, a tu su i viseće minđuše koje odišu glamurom.


Podsetimo, mediji su pisali kako je Bred Pit izgubio glavu za Nemicom ruskog porekla nakon što ju je upoznao u restoranu njenog muža i da su posle nekoliko nedelja poznanstva postali nerazdvojni, kao i da je ona često boravila uLos Anđelesu.

 

Nikol Poturalski
foto: Profimedia

Zajedno su viđeni na koncertu Kanjea Vesta, a navodno im nije bila prepreka da je Nikol udata, jer njen suprug i ona žive u otvorenom braku već godina. Ipak, posle samo tri meseca, rastali su se, a ona je nastavila da uživa s mužem.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Danas ova lepotica živi u luksuzu, ali nije uvek bilo tako spokojno: odrasla je u nekadašnjem rudarskom gradiću Bergkamen, a njena porodica bila je siromašna. Ipak, ona je bila odlučna da se izvuče iz bede i izgradi manekensku karijeru, pa je još kao dete vežbala hod po pisti i ugledala se na Hajdi Klum.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nico (@nico.potur)

 

Kada je imala svega 13 godina, ona je "otkrivena", a šest godina kasnije se preselila u Berlin kako bi bila bliže modnoj industriji. Međutim, ubrzo potom upoznala je uglednog ugostitelja Rolanda Marija, s kojim je stupila u vezu uprkos značajnoj razlici u godinama.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Par se venčao i dobio sina Emila, a Nikol je nastavila da se bavi svojom manekenskom karijerom. Trenutno ima ugovore s agencijom Next Management u Los Anđelesu i agencijom A Management u Nemačkoj, a njeno lice krasilo je naslovnice mnogih modnih i ženskih magazina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nico (@nico.potur)

 

 

makonda-tracker