iznenađenja se nižu

UDATA ZA 41 GODINU STARIJEG BOGATAŠA, RASLA U BEDI: Otkriveno je SVE što smo želeli da znamo o novoj devojci Breda Pita!

2


Priča o novoj lepotici koja je osvojila srce holivudskog glumca i o tome kako su se upoznali mnogo je zanimljivija nego što smo slutili!

foto: Instagram
foto: Instagram

Nova devojka Breda Pita i lepa Nemica Nikol Poturalski je tema broj jedan svih svetskih tabloida već nekoliko dana, a medijima je trebalo nekoliko dana da saznaju prilično intrigantne detalje o životu ove dame.


Podsetimo, slavni glumac i manekenka uhvaćeni su uoči privatnog leta na romantično putovanje, a isprva su svi mislili da je reč o slobodnoj, mladoj i atraktivnoj ženi koja neodoljivo podseća na Irinu Šajk.

 


No, stvari su daleko interesantnije... Ispostavilo se da je Nikol udata za 68-godišnjeg bogataša i ugostitelja Rolanda Marija, kao i da s njim ima sedmogodišnjeg sina.

 

Mediji tvrde da su se Pit i Nikol upoznali upravo u restoranju njenog supruga, te da se on istog trenutka zaljubio u ovu fatalnu lepoticu. Nekoliko nedelja nakon poznanstva sastali su se u Los Anđelesu, a zajedno su viđeni i na koncertu Kanjea Vesta u oktobru 2019. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nico (@nico.potur) on

 

Činjenica da je ova 27-godišnjakinja udata navodno uopšte nije prepreka, jer ona i Mari žive u otvorenom braku, a njegova filozofija je takva da veruje da je otvoreni brak jedini način da isti i opstane.


Nikol je danas glavna tema medija, no nije uvek bilo tako... Njeno detinjstvo je bilo mučno, a odrastala je okružena bedom i strahom za egzistencijom. Rođena je u nekadašnjem rudarskom gradiću Bergkamen, depresivnom i sivom kraju, u siromašnoj porodici. Njeni roditelji su u dvosobnom stanu u radničkom stambenom bloku jedva krpili kraj s krajem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nico (@nico.potur) on


Sve te okolnosti snalažljivu Nikol nisu obeshrabile — dok su se ostala deca igrala po parkovima, ona je vežbala manekenski hod po imaginarnoj pisti i maštala da se probije u vodama modelinga, baš kao njena sunarodnica Hajdi Klum.

 

I, zaista, kada je imala 13 godina modni skauti su je primetili, a šest godina kasnije preselila se s majkom u Berlin kako bi se ozbiljno posvetila manekenskoj karijeri. Ubrzo nakon dolaska upoznala je Rolanda, imućnog vlasnika prestižnog restorana koji posećuju brojne poznate "face".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nico (@nico.potur) on


Par se venčao i dobio dečaka Emila, a ova plavooka dama nastavila je da niže uspehe u modnim vodama. Trenutno ima ugovor sa agencijom Next Management u Los Anđelesu i agencijom A Management u Nemačkoj.


Do sada se pojavljiala na naslovnim stranama magazina Elle, Cosmopolitan i Marie Claire, a mnogi je porede s Irinom Šajk. Bila je deo prestižnih revija u Njujorku, Parizu i Milanu, a navodno je jedna od omiljenih modela dizajnerki Vivijan Vestvud.

 

 

makonda-tracker