jasna poruka

"OSTAVITE ME NA MIRU!" Manekenka se razbesnela nakon novih spekulacija da je TRUDNA

0

Po ko zna koji put, fanovi i mediji analizirali su stomačić Hejli Biber... i to joj se nije dopalo!

foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON
foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Hejli Biber (25), jedna od najpopularnijih manekenki danas, od 2018. godine je u braku s pop zvezdom Džastinom Biberom (28). Za to vreme, par je nebrojeno puta bio na meti tračeva da postaju roditelji, a maltene svaki Hejlin izlazak iz kuće završava se analiziranjem njenog stomačića od strane tabloida i fanova.


Manekenka obično ostaje nema na ove komentare, ali sada joj je dozlogrdilo, pa je rešila da se oglasi.

 

Naime, Džastin i Hejli Biber bili su među zvanicama na ovogodišnjoj dodeli muzičkih nagrada Gremi, gde je pevač bio nominovan u čak osam kategorija. Iako je otišao kući praznih ruku, Džastin i Hejli bili su među najzapaženijima na crvenom tepihu, a čak i vrlo neobično pevačevo predimenzionirano izdanje ostalo u senci minimalističke toalete brenda Saint Laurent u kojoj se pojavila njegova lepa supruga.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON


Fotografije Hejli Biber u ovoj haljini podstakle su "šuškanje" da je u drugom stanju, a o tome je pisao i Radar Online.


Da li je mali Biber na putu? Fanovi spekulišu da je Hejli Biber trudna nakon što su videli nešto što liči na trudnički stomačić tokom njenog pojavljivanja na dodeli Gremija ovog vikenda — stoji u objavi na Instagram profilu ovog portala.


Među onima koji su prokomentarisali ovaj post našla se i Hejli lično, a ona je imala jasnu poruku.


Nisam trudna, ostavite me na miru — napisala je manekenka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RadarOnline (@radaronline)


Mediji su, inače, ranije pisali da par planira roditeljstvo, kao i da se pevaču žuri.


Džastin želi "armiju dece", ali Hejli je spremna da se fokusira na svoju karijeru i neće je požurivati i tačka — rekao je za OK! Magazine izvor blizak paru pre izvesnog vremena.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Džastin je navodno bio očajan kada mu je Hejli rekla da nije spremna da ima decu, tvrdi neimenovani izvor i dodaje da to, ipak, ne remeti njihov odnos.


On ne želi da pritiska Hejli, iako želi da zna kada će ona biti spremna jer ima sve manje strpljenja — kaže osoba bliska pevaču.

 

 

makonda-tracker