rasplet

Posle RAZVODA utehu našao u njenom društvu? Mediji su prisali da je GLUMAC sa njom U VEZI — evo šta se zapravo DESILO

0

Domaći portali su pisali da je Dragan Mićanović otpočeo ljubavni odnos sa jednom manekenkom, međutim desilo se nešto neočekivano. 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Glumac Dragan Mićanović, kako se spekulisalo pre nekoliko godina u domaćim medijima, imao je simpatiju, a to je bila učesnica emisije "Srpski top model" Kristina Marković, prenosi Puls online. 

 

Blic je pisao još 2015. godine o emotivnom približavanju glumca manekenki. Kako su oni pisali on se poverio prijateljima da je zauljubljen u manekenku, a do tog saznanja došli su novinari pomenutog portala.

 

 

— Dragan se oporavio od razvoda sa Anom tako što se zaljubio u Kristinu. Ona sada radi u filmskoj industriji i upoznali su se preko posla. Između njih nisu najčistija posla. On nije mogao više da izdrži i poverio se bliskom prijatelju da je lud za Kristinom. Ona ima dečka, ali to može da se promeni — otkrivo je izvor.

 

1 / 3 Foto: Vladimir Šporčić

 

Međutim, glumac je, često viđan sa Kristinom u gradu, ali ove navode je on demantovao.

 

Često izlazimo zajedno, ali smo samo prijatelji — rekao je glumac svojevremeno za pomenuti medij, dok je Kristina takođe tvrdila da je u dugoj vezi sa producentom kojeg nije želela da eksponira.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker