jeste li znali?

Kada su se upoznali — oboje bili u BRAKU: Ovako je otpočela romansa Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovske

3

Vrlo je interesantno to da su u momentu njihovog prvog susreta oboje imali partnere, odnosno partnerku za koje su bili venčani. 

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Voditelj Ognjen Amidžić i manekenka Danijela Dimitrovska uživaju u ljubavi koju i danas uspešno održavaju. Iz nje se rodio njihov mezimac Matija. Zanimljivo je da su se njih dvoje upoznali na snimanju Ognjenove autorke emisije 2009. godine. 

 

Tada su oboje bili u braku, ali su već narene godine počeli zajedno da se pojavljuju i da ističu da su u vezi. 

 

 

— Danijela i ja se jesmo upoznali u emisiji i na mene je ostavila fantastičan utisak. Nisam klasičan romantičar na taj neki očekivani način u smislu cveća i doručka u krevetu, ali ja to pokazujem na neki svoj način. Volim naravno da je iznenadim poklonom, međutim, Danijela mnogo više reaguje na one stvari koje nisu materijalne — istakao je jednom prilikom Ognjen.

 

 

Amidžić je priznao i da je u manekenku bio zaljubljen i pre nego što su se upoznali: 

 

— Ja sam se u Danijelu zaljubio kada sam prvi put video njenu fotografiju u novinama. Za mene je to najlepša žena. Naravno da sam bio svestan u šta se upuštam, ali ona je zaista posebna i drugačija i neko ko ume dobro da se ponaša. Ima čvrst i ispravan stav i nikada me nije dovela u neku neprijatnu situaciju — kazao je jednom Amidžić i dodao:

 

1 / 4 Foto: G.G./ATAImages

 

— Kad pronađeš pravu osobu to je recept sam po sebi, a u našem braku ne postoje krize. Ipak, sve u životu što se dešava ne može da ide uvek ravnom linijom, ima uspona i padova, ali ako je prava osoba pored vas onda i po prioritetu i shvatanju svega, stvari se same rešavaju. Ako je to osoba sa kojom možete da funkcionišete, sa kojom ste sve napravili i prema kojoj osećate nešto, to je automatski prioritet i sve se drugo dođe na svoje.

 

 

makonda-tracker