to se zove damska reakcija

Anđelina, Brede, GONITE SE! OSVETNIČKA HALJINA kojom je Dženifer Aniston bacila planetu u TRANS

1

Toaleta u kojoj je princeza Dajana pokazala da je jača nego ikad nakon suprugove prevare možda je najpoznatija, ali ni osvetnička haljina Dženifer Aniston ne sme da se zanemari

foto: Dave Allocca / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Dave Allocca / Shutterstock Editorial / Profimedia


U modnoj istoriji malo koja haljina je ostavila trag kao ona koju su britanski mediji nazvali "osvetničkom". U pitanju je crna kreacija s potpisom Kristine Stambolijan, u kojoj se princeza Dajana pojavila 1994. godine na letnjoj zabavi Serpentinske galerije pri Kensingtonskoj palati u središnjem Londonu. Istog dana, princ Čarls je javno priznao da je varao svoju suprugu s Kamilom Parker Bouls i ceo svet sažaljevao je lepu princezu. Ona to nije želela da dopusti i odabrala je smeo model kojim je pokazala da je jača nego ikad i spremna da nastavi dalje — zanosnija nego ikad.

 

Mnogo haljina koje su poznate lepotice kasnije nosila pri prvim pojavljivanjima nakon što su prevarene nazivane su osvetničkim. Međutim, jedna preti da uđe u istoriju, rame uz rame s Dajaninom.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

U pitanju je toaleta koju je Dženifer Aniston obukla za prvi izlazak pred oči javnosti posle bolne preljube Breda Pita.


I vrapci na granama odavno znaju da su se Bred Pit i Anđelina Džoli zavoleli 2005. tokom snimanja filma "Gospodin i gospođa Smit". U tom trenutku, Bred je bio oženjen glumicom Dženifer Aniston, a planeta je tugovala zbog slomljenog srca zvezde sitkoma "Prijatelji". Dženifer je ćutala, nastavila dalje sa svojim poslom i odbijala da daje bilo kakve intervjue, a kamoli da se osvrće javno na svoje slomljeno srce.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Ipak, svi su čekali da vide u kakvom će stanju lepotica biti kada bude morala da se suoči sa svetom, a njen odgovor je bio spektakularan.

 

Dženifer je, naime, imala zakazanu premijeru filma "Izbačeni iz koloseka" za kraj oktobra iste godine. Kada se pojavila u bioskopu Loews Lincoln Square u Njujorku, svi pogledi bili su uprti u nju, a glumica je bila lepša i elegantnija nego ikad.


Dženifer je za ovu priliku odabrala svetlozlatnu haljinu modne kuće Chanel, a reč je o kreaciji čiji je gornji deo pripijen, dok donji tek prati liniju tela.

 

1 / 5 Foto: Gregorio BinuyaCollecti / Everett / Profimedia

 

Čitava toaletea prekrivena je sićušnim i svetlucavim perlicama, a u pitanju je model halter kroja, koji je istakao njena izvajana ramena i ruke i vitku figuru. Donji deo toalete je lepršav i čitava haljina naglašava seksepil na vrlo umeren način, a Dženifer je svemu dodala zlatne sandale sa kaišićima i pismo-tašnu.


Da sve bude još lepše, ona je zračila odličnim raspoloženjem i jedva da je skidala osmeh s lica. U inat svima — naročito onima koji su joj slomili srce!

 

 

makonda-tracker