u stilu jedne ledi

Jedna MINI, druga MAKSI — svakako, tetka bi bila ponosna! Bratanice princeze Dajane očarale na cvenom tepihu

0

Da li su inspiraciju potražile u starim fotografijama princeze od Velsa, ne znamo, ali utisak je sjajan

foto: People Picture / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: People Picture / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Obično se na VIP događajima sve vrti oko šampanjca, ali je na juče održanom okupljanju slavnih u Minhenu glavno piće bila — kafa! Poznati nemački brend WMF, poznat po kuhinjskoj opremi i, na prvom mestu, aparatima za kuvanje kafe, pozvao je veliki broj nemačkih i svetskih zvezda na predstavljanju nove linije proizvoda.


Slavne je predovila nemačka glumica Dajen Kriger, koja je zaštitno lice ovog brenda, a bile su tu još Monika Kruz, Tatjana Patic, Nađa Ojerman i druge.

 

Ipak, među onima koji su privukli najviše pažnje definitivno su ledi Amelija i ledi Elajza Spenser (29), ćerke devetog erla Spensera — tako je, njihov otac je Čarls, rođeni brat princeze Dajane!

 

Bliznakinje koje su obično među najvažnijim zvanicama prestižnih događaja poput najluksuznijih gala večeri, promocija i modnih revija i ovog puta su ostavile snažan utisak svojim jednostavnim, a ipak upečatljivim stilom, koji po mnogo čemu podseća na pokojnu ledi Di.


Poznate sestre odlučile su da njihovom odećom za ovu priliku dominiraju pastelni tonovi.

 

1 / 6 Foto: People Picture / SplashNews.com / Splash / Profimedia


Elajza se pojavila u jednostavnoj crnoj mini-haljini, preko koje je ponela tirkizni i strukirani blejzer, dugačak koliko i sama haljina. Njena sestra Amelija je, s druge strane, ponela romantičnu svetloroze haljinu u duhu osamdesetih, koja naglašava ramena vrlo kratkim rukavima, ima preklop i pada do poda.
Obe sestre nosile su Medusa torbice modne kuće Versače, a dok je Elajza nosila crnu kako bi se uklopila uz njen stajling, Amelija je odabrala zlatnu, savršen spoj sa zlatnim detaljima na njenoj toaleti i sandalama iste nijanse.


Dajana bi bila ponosna, zar ne?

 

 

 

makonda-tracker