flertuju odavno

ZNAJU SE MNOGO DUŽE NEGO ŠTO SMO MISLILI: Isplivali novi i SOČNI detalji veze Breda Pita i 29 godina mlađe manekenke

0

Nedavno je čitav svet bio iznenađen vešću da je Bred Pit, zapravo, uplovio u vezu sa čak 29 godina mlađom manekenkom nemačkog porekla Nikol Poturalski.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sa 27-godišnjom lepoticom je ovaj holivudski zavodnik boravio na jugu Francuske, i to na imanju i vinogradu koje je kupio još dok je bio u braku sa Anđelinom! Mada su svi mislili da je ovo poznanstvo od skoro, te da se strast brzo javila, to ipak nije sasvim tačno.

 

Njih dvoje se znaju barem godinu dana, koliko je za sada poznato, a viđeni su u istom društvu još prošlog avgusta! Ona je tada bila sa biznismenom Rolandom Marijem, sa kojim ima i dete, ali kako navodi izvor koji se tada zadesio na istom mestu, Bred i Nikol su sve vreme flertovali.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

"Nisu krili interes jedno prema drugom, sve je pucalo od flerta", kazao je izvor.

 

Osim toga, njih dvoje su nastavili da se viđaju, malo po Los Anđelesu, malo po Francuskoj.  Paparaci su ih uslikali još u novembru, na Holivud boulu, dok je nastupao Kanje Vest. Ipak, tad su se mogla čuti šuškanja o Bredovoj vezi sa Alajom Šoket, zbog čega niko nije primetio poglede koje je razmenjivao sa lepom Nikol.

 

'Uživali su na odmoru, kao što i uvek uživaju u zajedničkom društvu na putovanjima. Osvojila ga jer je pametna i vredna, ali i zabavna. Ako je zaista u vezi s Bredom, srećan je što ima tako dobru devojku", zaključio je pomenuti izvor.

 

 

makonda-tracker