da li ste znali?

Šta li na ovo kaže Kejt? Princ Vilijam je bio LUD za slavnom lepoticom — i Dajana ju je LIČNO pozvala u posetu

0

Ledi Dajana bila je veoma privržena svojim sinovima, a kako bi ispunila svaku želju svom starijem sinu Vilijamu, telefonom je pozvala ženu čije ime je bilo svetski poznato još devedesetih godina, ali i dan-danas...

foto: EPA-EFE / FACUNDO ARRIZABALAGA
foto: EPA-EFE / FACUNDO ARRIZABALAGA

Iako je prošlo skoro 25 godina od smrti ledi Dajane, mnogi detalji u vezi s nikad prežaljenom princcezom intrigiraju svet. Počevši od toga koliko novca je Dajana ostavila svom sinu Hariju, preko toga kako je princ Vilijam reagovao na toples fotografije svoje majke u periodu puberteta, pa do toga ko će naslediti Dajaninu kuću (a nisu njeni sinovi), sve što je radila ledi Dajana i dalje je aktuelna tema.

 

 

Ona je bila poznata i kao vrlo privržena majka i mnogo pažnje je posvećivala svojim sinovima Vilijamu i Hariju. Toliko je htela da bude tu za njih da je organizovala i susrete u Kensigtonskoj palati kako bi njen stariji mezimac bio srećan!

 

O tome je jednom prilikom govorila aupermodel Sindi Kraford, koja je devedesetih godina bila u braku sa Ričardom Girom, u emisiji "No filter", koju vodi Naomi Kembel, a tada je otkrila neverovatne detalje iz svog života. Naime, nju je Dajana lično zvala u Kensingtonsku palatu...

 

 Bila sam šokirana što sam u Kensingtonskoj palati i što sam imala prilike da upoznam princezu Dajanu i vidim kako je bila normalna i prizemna — otkrila je Sindi o susretu sa Dajanom u Londonu.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Priznala je i kako ju je oduševila njena skromnost, pa je dodala: — Obožavala sam princezu Dajanu, baš obožavala.

Princezin poziv je veoma iznenadio Sindi Kraford u to vreme.

 

 Bila je tako ljubazna i lično je nazvala moju kancelariju rekavši 'Dobar dan, ovde princeza Dajana', a moja asistentkinja koja se javila na telefon nije mogla da veruje da je to istina ali bila je — prisetila se bivša manekenka.

 

U razgovoru je još i napomenula kako joj je ovaj susret ostao u izuzetno ugodnom sećanju, a da se princeza trudila da se oseća kao kod kuće.

 

Kako je uopšte došlo do njega?

 

Za to je zaslužan princ Vilijam, koji je u to vreme bio tinejdžer koji je bio ludo zaljubljen u — ni manje, ni više —nego Sidni Kraford. Budući da je žarko želeo da je upozna, majka mu je u tome pomogla.

 

1 / 11 Foto: Photoshot / Avalon / Profimedia

 

Na kraju se odlučila za pravi klasik ― malu crnu haljinu.

 

 

makonda-tracker