malo je poznato

OKRUTNO su ga zadirkivali: Kako je princ Vilijam sa svega 14 godina reagovao na TOPLES fotografije princeze Dajane

3

Pre dve godine otkriveni su detalji skandala vezanog za toples fotografije ledi Di, a njen sin imao je pomalo iznenađujuću reakciju na to tada.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Direktor medijske i izdavačke kuće Conde Nast Nikolas Kolridž pre dve godine otkrio je detalje skandala kada su 1996. godine objavljene toples fotografije princeze Dajane. Ujedno, on je otkrio kako su princa Vilijama okrutno zadirkivali školski drugari

 

 

O tome je govorio u svojim memoarima "The Glossy Years", pa otkrio i kako je izgledao susret sa princezom koja je poginula nakon saobraćajne nesreće u Parizu, zajedno sa Dodijem Al Fajedom.

 

Kolridž je ispričao da mu se Dajana pridružila na ručku dok je aktuelan bio skandal s fotografijama i rekla da ju je Vilijam, koji je tada imao četrnaest godina, pozvao telefonom uznemiren.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

To je bilo nakon nedelju dana od objavljivanja Dajaninih fotografija bez gornjeg dela kupaćeg kostima, sa jednog balkona u Španiji.

 

"Nikolas, mogu li da te pitam nešto? Molim te, budi iskren. Jesi li video moje fotografije, one u toplesu? Vilijam je jako uznemiren zbog toga, rekao mi je da su ga neki dečaci zadirkivali kako su moje grudi premalene. Jesu li premalene, šta ti misliš?" navodno ga je Dajana upitala.

 

On je priznao da je pocrveneo u sekundi, pa joj odgovorio da su njene grudi savršene i da ne brine.

 

 

makonda-tracker