"porodica me je ostavila bez ičega"

Kad su Megan i on napustili kraljevsku porodicu, živeli su od OVE SUME: Evo koliko je novca Dajana ostavila sinu Hariju

2

Mada je od Megzita prošlo više od dve godine i bura se (poprilično) stišala, princ Hari i Megan Markl ne prestaju da izazivaju interesovanje javnosti, a nekad su predmet pažnje njihove izjave — o kojima ne prestaje da se komentariše — i to s razlogom...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl pre više od dve godine povukli su se sa svojih funkcija koje su obavljali u britanskoj kraljevskoj porodici, napustili Ujedinjeno Kraljevstvo i započeli nešto mirniji život u Kaliforniji.

 

Ovaj par živi sa sinom Arčijem i ćerkom Lilibet, a u javnosti se pojavljuju ne tako često. Nedavno su privukli veliku pažnju na dodeli NAACP nagrada, a malo pre toga je Meganina haljina koju je nosila prilikom intervjua s Oprom Vinfri proglašena "haljinom 2021. godine".

 

 

Svakako da život ovog para nije ni mogao da bude sasvim jednostavan, ali u jeku bombastičnog intervjua s Oprom, Hari je istakao da im nije bilo lako što se finansija tiče.

 

1 / 10 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Hari je priznao da je ostao bez finansijske podrške od strane porodice početkom prošle godine, pa je morao da uplovi u nove poslovne vode, te je sa suprugom potpisao ugovor sa striming servisima Spotifaj i Netfliks.

 

— To se desilo u momentu kad me je porodica ostavila bez ičega. Morao sam da priuštim osiguranje za nas dvoje. Imao sam samo novac koji mi je moja majka ostavila i bez njega ništa ne bismo mogli — ispričao je Hari.

 

Međutim, poznato je i koliko tačno iznosi cifra kada je u pitanju nasledstvo koje je Hariju ostalo od majke Dajane.

 

princeza Dajana, Princeza Dajana
foto: Profimedia

Forbs je 2014. godine objavio podatak da je Hari dobio čak 10 miliona funti od majčinog imanja.

 

Vilijam i Hari su glavni naslednici, ali Dajana je prepisala deo bogatstva i Polu Barelu, kao i svojim kumićima. Ona je nakon razvoda od Čarlsa dobila i nakit i deonice, a sve to pripalo je njenim sinovima nakon smrti.

 

 

makonda-tracker