zeleno, volim te, zeleno

I do sada je svaki put GAĐALA U MODNU METU: Stajling kojim je Kejt Midlton odala počast Irskoj i NADMAŠILA samu sebe

3

Dan Svetog Patrika, irskog zaštitnika, nije mogao proći bez prisustva vojvode i vojvotkinje od Kembridža, princa Vilijama i njegove predivne supruge Kejt.

foto: EPA-EFE /  NEIL HALL
foto: EPA-EFE / NEIL HALL

Nakon (modnog) odavanja počasti Ukrajini, koja je u ratu, došao je trenutak da Kejt Midlton drugoj zemlji oda počast — na malo veseliji način!

 

U Vestminsterskoj opatiji obeležen je Dan Komonvelta, a po prvi put od početka pandemije, Kejt Midlton i princ Vilijam učestvovali su na svečanoj paradi povodom dana irskog zaštitnika, Svetog Patrika.

 

 

Irski nacionalni praznik tradicionalno podrazumeva zelenu boju, pa se i vojvotkinja od Kembridža obukla u zelenu boju — inače, njenu omiljenu! Ovog puta zelena boja bila je u čast Svetog Patrika, ali Kejt veoma često nosi sve nijanse ove ultrapopularne boje. Kako je jednom istakla specijalista za boje Gabrijela Vinters, to što Kejt tako često viđamo u zelenoj boji nije slučajnost. Ona objašnjava da su vojvotkinjine oči tamne, ali ne sasvim, pa pod određenim svetlom mogu da dobiju nijanse zelene boje.

 

Ona nosi boje svojih očiju često i veoma uspešno. Nošenje boja koje se slažu s onima koje su vam urođene učiniće da izgledate gracioznije, svežije i uzvišenije. To što Kejt nosi boje koje se slažu s bojom njenih očiju čini da izgleda elegantno bez previše truda, sija i uglađena je.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE / NEIL HALL

 

Irskim gardistima i vojnicima je Kejt delila detelinu u predivnoj kaput-haljini, kakvu nikada do sada nije nosila. U pitanju je model luksuznog londonskog brenda Laura Green, a u prodaji se može naći po ceni nešto nižoj od 466 hiljada dinara.

 

Uz kaput-haljinu ponela je i salonke u identičnoj boji, brenda Emmy London, a tu je i neizostavan šešir, kao i minđuše sa smaragdima i broš od deteline!

 

Proverite i kakve je sve zelene stajlinge Kejt nosila na Dan Svetog Patrika proteklih godina:

 

 

makonda-tracker