kako će to izgledati?!

Susret koji se DUGO ČEKA: Evo kako će se ponašati Kejt Midlton kad se nađe OČI U OČI s Megan Markl

2

Stručnjaci za kraljevsku porodicu uvek mogu sa sigurnošću da predvide njihovo ponašanje u važnim situacijama, a sada je aktuelno jedno pitanje: kako će se ponašati Kejt Midlton kada se po prvi put nakon dugo vremena sretne sa Megan Markl...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton i njena jetrva Megan Markl već godinama imaju neobičan odnos, o kome se nadugačko i naširoko pisalo, pričalo i komentarisalo, a uvek su u centru pažnje njihovi sukobi i svađe.

 

 

Sve je počelo (ali i kulminiralo) na venčanju Megan Markl i princa Harija u maju 2018. Kako se prvo pisalo, Kejt je plakala zbog haljine koju je trebalo da nosi njena ćerka, princeza Šarlot.

 

Kejt je tek rodila princa Luisa i bila je veoma emotivna — rekao je izvor tada za Dejli Mejl.

 

Megan je pak tri godine kasnije uzvratila izjavom u intervjuu koji je dala Opri Vinfri i istakla da nije bila Kejt ta koja je plakala — već ona.

 

Ne, ne. Dogodilo se obrnuto. I ne kažem to da bih bilo koga omalovažavala, jer je to bila stvarno teška nedelja pre venčanja i bila je uzrujana zbog nečega, ali shvatila je to i izvinila mi se. Donela mi je cveće i poruku, izvinjavajući se. Učinila je ono što bih i ja učinila da sam znala da sam nekoga povredila, samo da preuzmem odgovornost za to.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

Bakingemska palata nikad nije demantovala Meganine navode, mada oni retko kada i odgovaraju na tračeve o odnosima unutar porodice, čak i kada ih započinju sami članovi.

 

Međutim, mada joj je i na početku bilo dosta teško zbog Meganinih navoda, kako sada mediji pišu, Kejt je već umorna od tvrdnji da je ona rasplakala Megan tokom svađe oko haljina malih deveruša.

 

Kako tvrdi Ingrid Sjuard, stručnjakinja za kraljevsku porodicu, Kejt neće zaboraviti Meganino ponašanje, ali neće želeti da nastavlja sa konfliiktima kada se napokon budu susrele.

 

Sigurno će ih fotografisati kako se grle i ljube, jer Kejt zna da nema smisla nastaviti sa svađom. Mora, to je deo njenog posla — rekla je ona za Dejli Mejl.

 

 

makonda-tracker