nije im se dalo

"Bila sam mlada, a on je bio..." Zbog čega se raspao brak Ričarda Gira i Sindi Kraford?

1

Sindi Kraford i Ričard Gir bili su jedan od najpopularnijih parova, onih koji privlače pažnju na svakom koraku, ali jedno za drugo ― nisu bili

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavna manekenka Sindi Kraford pripadala je generaciji prvih supermodela, na vrhuncu slave devedesetih godina, kada je činila slavnu petorku s Klaudijom Šifer, Naomi Kempbel, Kristi Tarlington i Lindom Evanđelistom a i dan-danas važi za jednu od najlepših žena sveta.

 

Iako je još od 1998. godine u braku sa Rendijem Gerberom, sa kojim ima ćerku Kaju, koja bi mogla da bude popularna gotovo kao i majka, kao i sina Preslija, nije zaboravljen Sindin kratkotrajni brak sa slavnim glumcem Ričardom Girom.

 

 

Sindi je Ričarda upoznala kada je imala 21 godinu, a 1991. godine se udala za njega, kada je imala 25 godina. Ričardje od nje stariji 17 godina, ali oboma je to bio prvi brak.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Ipak, nikada se nisu zaista uklopili...

 

 Kad sam se udala za njega, on je imao 42 godine, ja 25. Bila sam mlada, a on je bio Ričard Gir. Bili smo zajedno šest godina, a u braku smo proveli dve. Kad se sretnemo, skoro da moramo da se predstavljamo jedno drugom, uopšte se ne viđamo. Prijatelji smo, ali se ne družimo... Kada sam počela da postajem osoba koja sam danas, bilo je kasno da spasemo brak — ispričala je manekenka.

 

Samo četiri godine nakon venčanja, podneli su papire za razvod, 1995. godine. Velika razlika u godinama bila je samo jedan od razloga zbog kojih ovaj brak nije funkcionisao.

 

 

makonda-tracker