propali odnosi

Na kraju je i NJU razbesnela i IZGUBILA: Zbog čega čak ni Kamila Parker više ne podržava Megan Markl

0

Kamila Parker bila je na strani Megan Markl, a onda je Harijeva supruga uradila nešto što joj vojvotkinja od Kornvola nije zaboravila...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

I dalje nije poznato kada će se tačno Megan Markl i princ Hari pridružiti ostatku porodice u Velikoj Britaniji. Nakon navoda da planiraju da u Vindzoru krste svoju ćerku Lilibet Dajanu, ni Megan ni Hari nisu se oglašavali i dali do znanja kada planiraju na put. 

 

 

Potencijalan datum bio bi Božić. S druge strane, već na proleće Britance čeka i kraljičin jubilej, odnosno 70 godina na prestolu, ali teško da se Megan uopšte u Englesku dolazi zbog Harijeve porodice. Poslednja osoba s kojom je ona bila bliska i koja ju je podržavala svakako je bila Kamila Parker Bouls, supruga princa Čarlsa.

 

Ipak, više čak ni Kamila nema pozitivan stav prema Megan.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Iako je Kamila na početku bila sklona Megan i pružala joj podršku, jer je i sama prolazila kroz svojevrsni linč, Megan je donela odluku koja je sve promenila. Najpre, njih dve su se družile, imale zajedničke teme, a mart prethodne godine bio je okosnica njihovog odnosa.

 

Kako je napisao biograf Endru Morton, Kamila je održala govor povodom godišnjice festivala u Londonu, koji je bio posvećen podršci ženama. Mada bi se očekivalo da je i sama Megan javno podrži, i učestvuje u podizanju svesti, ona je otišla u pozorište, a, navodno, insistirala je na na tome da njene fotografije obiđu sve medije.

 

Navodno, Kamila joj više nikada to nije zaboravila...

 

 

makonda-tracker