srećni su

Prva kraljevska poseta Hariju i Megan nakon dve godine: Evo koji član porodice je prvi upoznao malenu Lilibet Dajanu

1

Kako se čini familijarni odnosi se popravljaju, a ostaje nam da vidimo hoće li princ Čarls organizovati obećano okupljanje u Britaniji.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princ Hari ugostio je prvog javno potvrđenog kraljevskog posetioca u Kaliforniji, otkako se preselio u Ameriku sa suprugom Megan i sinom Arčijem, pre dve godine.

 

Vojvoda od Saseksa se fotografisao sa princezom Eugenijom na "Superbolu", gde su gledali kako Los Anđeles Rems pobeđuje Sinsinati Bengalse. Njih dvoje sedeli jedno pored drugog, ali sa zaštitnim maskama na stadionu SoFi u Los Anđelesu, a tv ekipe su ih usnimile kako zajedno uživaju u utakmici.

 

 

Ćerka princa Endrua, Eugenija oduvek je podržavala ljubav Harija i Megan, a njih dvoje su se često družili tokom života u Engleskoj. 

 

Vojvotkinja od Saseksa rekla je Opri Vinfri u intervjuu u martu 2021. kako je poznavala Eugeniju i pre nego što je upoznala Harija, te kako je takođe bila prisutna kada je Megan prvi put srela kraljicu Elizabetu II.

 

Princeza Eugenija
foto: Profimedia

Ove reči Marklove publika pamti:

 

Eugenija i ja smo se poznavale pre nego što sam upoznala Harija, tako da se ispostavilo da je kraljica završavala crkvenu službu u Vindzoru.

 

Princeza je ranije pokazivala podršku vojvotkinji, uključujući i avgust 2021. kada je Megan pokrenula svoju kampanju 40k40 kako bi podstakla ljude da daju 40 minuta mentorstva za podršku ženama. 

 

Megan Markl, Princ Hari, Megan i Hari
foto: Profimedia

Eugenija je prva od porodice koja je imala prilike da upozna i malenu Lilibet Dajanu, a devojčica ju je odmah očarala.

 

Uskoro se očekuje u veliko porodično okupaljanje u Velikoj Britaniji koje bi trebalo da organizuje princ Čarls, kako bi upoznao unuku, ali i kako bi se ponovo zbližio sa sinom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker