prestravio se

TRUDNA JE DETALJNO ISPLANIRALA SAMOUBISTVO: Princ Hari sve šokirao ispovešću o depresiji Megan Markl

4


Vojvotkinja od Saseksa je u intervjuu koji je dala Opri Vinfri pomenula da je tokom života s kraljevskoj porodicom imala suicidne misli, a njen suprug je sada otvorenije pričao na ovu temu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princ Hari ponovo je pred kamerama razgovarao s Oprom Vinfri pričao o mukama koje su Megan Markl i on imali dok su bili na položaju viših članova kraljevske porodice. Ovog puta prisetio se kako je saznao za probleme svoje supruge, dok je bila u poodmakloj trudnoći.


Spremali smo se za koncert u Rojal Albert holu. Ona je bila u poodmakloj trudnoći. Prišla mi je i rekla, ja sam u depresiji, dubokoj depresiji. Planiram sebi da oduzmem život, evo i kako — rekao je Hari.

 


U intervjuu naslovljenom "Ja kog ne možete da vidite" on je istakao da mnogi u situaciji u kojoj je Megan bila piju lekove, što on nije činila.


Ono što me je najviše prestravilo je bila jasnoća njenog uma, njenih misli. Ona je tačno isplanirala i kako će to uraditi, u poodmakloj trudnoći — objasnio je vojvoda od Saseksa i podsetio sve na svoj bol jer je izgubio majku. — Već sam bio izgubio jednu ženu koja je bila čitav moj svet. A sada mi je još jedna žena, koja nosi naše dete, kaže da planira da umre. Najstrašnije mi je bilo to što smo i dalje bili deo te porodice, te priče. Nakon tog njenog priznanja, morali smo da sednemo u konvoj automobila i odemo na koncert. Kako su se ugasila svetla u sali, tako je ona počela nekontrolisano da plače.
 

1 / 14 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker