On nije uživao, ali ona...

Ceo kafić je primetio ISTO: Čovek koji je sedeo pored princa Harija i Megan Markl podelio zanimljiv detalj

3

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, koji već godinu i po dana žive u Americi, ovih dana borave u Njujorku, gde su iskoristili priliku da s prijateljima izađu na piće

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što su se prvi put u Americi pojavili u službi britanskih plemića, princ Hari i njegova supruga Megan Markl odlučili su da malo uživaju u Njujorku, pa su se videli s prijateljima, a u pitanju su, tvrdi Page Six, najverovatnije Meganini prijatelji Miša Nonu i njen suprug Majki Hes.


Par je izvesno vreme proveo u ćaskanju i uživajući u piću u baru "Bemelmans" u hotelu "Karjlajl", a sve vreme dok su sedeli Megan je pričala i gestikulirala. Za to vreme njeni prijatelji su klimali glavom i slušali, a princ Hari se dosađivao i gledao u telefon. Kako ističe izvor koji se zatekao u blizini, bio je iznenađen što je vojvotkinja od Saseksa i bivša glumica sve vreme pričala ― bukvalno svaki put kad bi je pogledao. Kako je on istakao, princ Hari jedva da je progovorio.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Hari se dosađivao i počeo da gleda u telefon. Onda se ponovo uključio u razgovor, pa se ponovo izgubio i vratio se telefonu. Ona je bila uzbuđena zbog nečega. Sve vreme je pričala gestikulirajući ― rekao je izvor.


Za to vreme obezbeđenje Saseksovih je sedelo u lokalu i posmatralo ljude oko njih, a kad bi neko pokušao da fotografiše Harija i Megan pripadnici obezbeđenja bi ih zamolili da to ne čine.

 

 

makonda-tracker